Rojo: Imádom Manchestert

Marcos Rojo úgy érzi, beilleszkedett a Manchester Unitednél és minden egyes napon azon dolgozik, hogy térdsérülését követően visszaszerezze helyét José Mourinho kezdőcsapatában.


Az argentin válogatott 2014-ben igazolt Angliába a Sporting Lisszabontól, a Premier League légkörének megszokása után pedig középhátvédként tudta letenni névjegyét a korábban leginkább a védelem baloldalán szerephez jutó bekk.

 

Bár a múlt hétvégén csak a kispadról szemlélhette a Newcastle United elleni bajnokit, a szombati FA-kupa ellenfél, a Huddersfield Town elleni egy héttel korábbi bajnokit kezdőként játszhatta végig és nyújtott megbízható teljesítményét.

 

A klub hivatalos magazinjának, az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban a 27 éves játékos tisztává tette, hogy neki még befejezetlen ügye van a Unitednél és eltökélt, hogy az angol futballban begyűjthető elismerést is a magának tudhassa karriere során.

 

Amikor a következő öt évére vonatkozó ambícióiról kérdezték, a védő így felelt:

"Úgy érzem, a következő években azon kell járnia a gondolataimnak, hogy addig maradjak a csapatnál, ameddig csak lehet, mert ez a világ egyik legnagyobb klubja, amelyben egy futballista szerepelhet. A családom nagyon boldog itt, és nekem is nagy örömömre szolgál, hogy itt játszhatok."

 

"A legnagyobb kihívás számomra az elkövetkezendő néhány évben, hogy megnyerjem a csapattal a Premier League-t. Nem akarok úgy távozni Angliából, hogy egyszer sem tudtam megnyerni a csapattal a bajnokságot."

 

 

"Itt Manchesterben minden nagyszerű, jól érzem magamat. Először valóban nehéz volt itt számomra, de mindig nehéz megszokni egy új várost. Most már teljesen beleszerelmesedtem a városba. A lányaim is nagyon boldogok itt."

 

"Az idősebbik lányom már iskolába jár, úgyhogy amikor elmegyek edzeni és keményen dolgozom, majd utána haza megyek, és tudom, hogy a feleségem illetve a lányaim is boldogok, az nagyban hozzájárul ahhoz, hogy általánosságban is boldog lehessek és jól érezhessem magamat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!