Csapathírek a Huddersfield meccs előtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho beszámolt a csapatával kapcsolatos legfrissebb hírekről a Huddersfield Town elleni FA-kupa meccset megelőzően.


A MUTV-nek nyilatkozva a portugál szakember elárulta, Eric Bailly újra edzésbe állhatott bokasérülését követően. Az elefántcsontparti válogatott játékos november óta nem állhatott csapata rendelkezésére, visszatérésére pedig pont a legjobbkor került sor, mert így akár még a szombati meccsnapi keretben is helyet kaphat.

 

Ander Herrera és Marcus Rashford továbbra sincsen bevethető állapotban, így a Newcastle ellen 1-0-ra elveszített bajnokit követően ismét nem lehet rájuk számítani, míg Zlatan Ibrahimovic továbbra is keményen edz, hogy maximális erőnléti állapotban legyen, Marouane Fellaini pedig térdműtéten esett át.

 

"Tovább akarunk jutni a negyeddöntőbe, úgyhogy nagyon komolyan fogjuk venni a mérkőzést" - kezdte Mourinho a MUTV-nek.

 

 

"Több Premier League és Ligakupa elsőségem is van, úgyhogy természetesen FA-kupából is szeretnék még többet, de első sorban nem magamra gondolok ebben a helyzetben. Nálam az első helyen ebben a tekintetben a szurkolók és a klub áll."

 

Amikor sajtótájékoztatóján az újságírókhoz szólt, José azt is megerősítette, hogy Paul Pogba játékra kész állapotban van a Terrierek elleni mérkőzésre, annak ellenére, hogy több olyan hír is napvilágot látott, hogy a Newcastle ellen rúgást kapott.

 

A vendéglátók tekintetében elmondható, hogy Tommy Smith újra bevethető lesz, miután a Bournemouth elleni győzelmüket fejsérülés miatt kihagyni kényszerült, Chris Lowe és Laurent Depoitre játéka viszont kérdéses. Aki biztosan nem játszhat majd, az a hosszabb távra is kidőlt Elias Kacunga.  


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Huddersfield Town - Manchester United

FA-kupa 5. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!