De Gea boldog a Unitednél

A spanyol hálóőr nagyon jól érzi magát Manchesterben, annak ellenére, hogy a Real Madrid állítólag komolyan érdeklődik iránta.


De Gea 2015 nyarán nagyon közel állt a spanyol csapathoz, azonban a nyári átigazolási időszak utolsó perceiben nem sikerült létrejönnie az üzletnek.

 

A spanyol játékos 7 éve érkezett a Vörös Ördögökhöz és azóta a csapat egyik legfontosabb játékosa lett.

 

Legutóbb a Daily Starnak adott interjújában a következőket mondta: "Nagyon gyorsan repül az idő. Hét éve vagyok itt és ennek nagyon örülök."

 

"Sok minden történt velem azóta - néhány nagyon jó és néhány nem túl jó dolog - viszont, hogy őszinte legyek, tényleg nagyon boldog vagyok."

 

"Úgy érzem, hogy egy nagyon fontos játékos vagyok az öltözőben. Én vagyok az egyik legidősebb a csapatnál."

 

"Örömmel tölt el, hogy láthatom a fiatal játékosok érkezését, akik megpróbálják a Unitedet újra magasba emelni."

 

 

Állítólag a Real Madrid nagy költekezésbe fog az idei nyáron, hiszen az idei La Liga szereplésük nem a legfényesebb és néhány játékosuktól megválnának a spanyolok. A listán szerepel Keylor Navas neve is, akit David de Gea vagy Thibaut Courtois válthat a következő szezonban.

 

Amikor De Geát a jövőjéről kérdezték, akkor a következőket nyilatkozta: "Úgy gondolom, hogy sosem jó az ilyenről beszélni, hogy mi lesz majd a jövőben."

 

"Csupán a jelen számít, és jelenleg nagyon jól érzem magam, jól is játszom és, hogy segíthetek a Unitednek az a legfontosabb."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!