Tartalékok: Newcastle 1-2 Manchester United

Gabriel Obertan két góljával nyert a tartalék csapat a Newcastle otthonában.


A francia játékos a 68. percben kezdte meg a gólok gyártását, amikor a csereként beálló Davide Petrucci passza után volt eredményes. A mérkõzés vége elõtt öt perccel ismét betalált Tim Krul kapujába Obertan, ismételten Petrucci remek passzát követõen.

A Szarkák egy perccel késõbb igaz szépíteni tudtak Michael Richardson találatával, de a Vörös Ördögök megtartották elõnyüket és lezártak egy három meccses nyeretlenségi sorozatot ezzel.

A három késõi gól mutatja a javulást az elsõ félidõhöz képest, amikor is mindkét csapat tíz emberre fogyatkozott. Ravel Morrison és a newcastlei James Perch is piros lapot kapott a mérkõzés elsõ felében. Morrison kiállítása elõtt nem sokkal majdnem megszerezte a Manchesternek a vezetést, de lövése a keresztlécen csattant.

A vendégek kétszer mentettek még a gólvonalról, elõször Oliver Gill, a Vörös Ördögök védõje mentett egy hazai szöglet utáni Jeff Henderson próbálkozást amikor még 0-0 volt az állás, majd nem sokkal Obertan második gólja elõtt Ryan Tunnicliffe mentett szintén a gólvonalról a csereként beállt Patrick Nzuzi próbálkozást követõen.


Barclays Premier Reserve League
Newcastle United Reserves 1-2 Manchester United Reserves
NU Training Centre, 2011.03.21.

United: Johnstone - R.Brown, Wootton, Gill, Dudgeon - Vermijl(Petrucci 53.), Norwood, Tunnicliffe, Obertan - King(Blackett 64.), Morrison
Nem használt cserék: M.Keane, McGinty

Gólszerzõ: Richardson 86. illetve Obertan 68., 85.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!