Friss csapathírek a Sevilla meccs előtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho azon visszatérő játékosairól beszélt, akik a Sevilla elleni Bajnokok Ligája összecsapást megelőzően a sajtó munkatársai előtt vettek részt nyílt edzésen az Aon Training Complexben.


Változtattak a megszokott menetrenden, így a kamerák a Vörös Ördögök gyakorlásának későbbi részét is felvehették, amelyen a Huddersfield Town elleni győztes FA-kupa összecsapást kihagyók közül Paul Pogba, Marcus Rashford, Antonio Valencia és Ander Herrera is részt vett. 

 

A kvartett bevethetősége több, mint pozitív hír a Sevilla elleni nyolcaddöntő első felvonása előtt, ugyanis a manchesteriek pozitív eredménnyel szeretnék várni az Old Traffordon rendezendő visszavágót.

 

"Nyilvánossá tettük a mai edzésünket, és olyan részbe is betekintést engedtem, amelybe általában nem szoktunk" - kezdte a menedzser.

 

"Alapvetően a bemelegítést és az első néhány gyakorlat felvételét szoktuk engedélyezni a sajtónak. Ezúttal sokkal hosszabban, még az edzés utolsó részében is lehetőségük volt felvételeket készíteni, így egymás elleni szituációkban is láthatták a játékosokat."

 

"Amikor egy játékos ilyen helyzetben találja magát, az általában azért van, mert a játékos készen áll és nincsen problémája, úgyhogy mindenki láthatott néhány olyan játékost is, akik a Huddersfield ellen problémákkal küzdöttek és nem játszottak - mint Pogba, Valencia, Rashford és Herrera."

 

 

Ever Banega, Joaquin Correa és Luis Muriel is felépült a hazaiaknál, Sebastian Corchia játéka azonban kérdéses.

 

"Normális esetben azt szoktam mondani, hogy a Bajnokok Ligája álmok a negyeddöntőnél kezdődnek, nem a legjobb 16 között" - tette hozzá Mourinho.

 

"A nyolcaddöntő még távoli állomásnak tűnik. Szerintem ha egy csapat eléri a negyeddöntőt, azaz a pillanat, amikor a nem favoritként elkönyvelt csapatok - mint mi - is elkezdik elhinni, hogy bármi lehetséges és megtörténhet."

 

"De jelen pillanatban szerintem csak arra kell koncentrálnunk, hogy egy nagyon nehéz ellenfél [Sevilla] ellen lépünk pályára egy két felvonásos párharc első mérkőzésén - tehát ez egy olyan meccs, ami még semmiről nem dönt, viszont nagyon fontos."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sevilla - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 1. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!