Március legjobbja - szavazás

A Manutd.com-on zajló szavazással párhuzamosan a Manutdfanatics.hu is kíváncsi olvasói véleményére.


A márciusi hónap nem volt a legjobb a United számára, de voltak a teljesítményben pozitív jelek is.

A Stamford Bridgen elszenvedett vereség során talán a szezon legjobb teljesítményét hozta a csapat, ezért is volt fájó a vége. Majd a Liverppol elleni gyászos eredmény után Sir Alex Ferguson csapata egy lelkesítõ 2-0-ás gyõzelmet arattak az Arsenal ellen a kupa negyeddöntõjében.

A négy kiválasztott a keretbõl, akik talán legnagyobb hatással voltak az év harmadik hónapjában a csapatra:

Wayne Rooney gólt szerzett a Chelsea és Arsenal kettõsnek, valamint elõkészítette Javier Hernandez elsõ gólját a Marseille Old Trafford-i látogatásakor. Nem csak a góljai jelentik a különbséget szezon eleji formájához képest, kezdi visszanyerni azt a formát, ami valós fenyegetést jelent minden csapat számára.

Javier "Chicharito" Hernandez is a lista tagja. Szépítõ gólt szerzett az Anfielden, majd az õ két találatával jutott be a United a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé, miután 2-1 arányban legyõzték a Marseille együttesét.

Chris Smalling továbbra is hatalmas léptekkel fejlõdik. Minden márciusi mérkõzésen kezdõ volt és bár (a játékvezetõ szerint) az õ buktatása után kapott büntetõt a Chelsea, azon a találkozón sem játszott rosszul. Az Arsenal elleni FA kupa továbbjutás egyik meghatározó játékosa volt a fiatal védõ.

Antonio Valencia lehet, hogy csupán 163 percet játszott a lehetséges 450-bõl, de hatása mindenképp imagasló volt a csapat számára, fõleg figyelve azt, hogy fél éves kihagyás után tért vissza rendkívül ígéretes játékkal. Sir Alex ezt mondta róla: "Csodálatos, hogy visszatért. Milyen nagyszerû, fantasztikus játékos!"

A fõoldali szavazás egy hétig él majd, utána összevetjük a manutd.com oldal eredményével!
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!