Ferguson: Tudtam hogy nem veszíthetünk

Közel sem kapott gutaütést, hogy majdnem megint több gólos elõnyrõl értek el döntetlent, sõt, Sir Alex Ferguson inkább nyugodtnak tûnt a Liverpool elleni õrült második félidõt követõen.


A skót menedzser elmondta, nem félt tõle, hogy a Mersey-partiak 2-0-s hátrányból felállnak és kiegyenlítenek, és az a hite, hogy csapata sokkalta jobb, mint a vendégek be is bizonyosodott, még ha, az eredmény szempontjából csak Dimitar Berbatov harmadik góljának köszönhetõen is.

 

"A Liverpool nem nagyon mutatott semmi különlegeset, nemde?" - mondta Sir Alex.

 

"A játékvezetõ és a partjelzõ két döntésével jöttek vissza a mérkõzésbe - egy tizenegyessel és egy szabadrúgásgóllal. Azóta megnéztem a szabadrúgást megelõzõ szituációt, és Fernando Torres megetette a bírót, ugyanis feldobta magát, ami után John O'Shea kapott sárga lapot. Ez teljesen egyértelmû. Megpróbálta kiállíttatni a játékosunkat."

 

Torres az elsõ liverpooli gólban is alaposan benne volt, amikor Jonny Evans - Rio Ferdinand hiányában került a kezdõbe - ellene elkövetett szabálytalanságért kaptak tizenegyest. Ezt a két eseményt leszámítva szinte teljes mértékig levette a pályáról Nemanja Vidic, aki ezzel felfedtetni tudta a spanyol világbajnok futballista elleni nem túl rózsás múltját.

 

"Ez az, amit várunk Nemanjatól" - tette hozzá Sir Alex.

 

"Ha egészséges, mint ma, akkor bárkivel felveszi a kesztyût. Nagyon erõs."

 

"Edwin van der Sarnak szinte nem is volt védenivalója, Paul Scholes uralta a középpályát, Nani életveszélyes volt támadásban, még egy kapufát is szerzett, Berbatovot pedig csak méltatni tudom."

 

"2-0-nál azt gondoltam, hogy krikett-szerû eredményt érünk el. Nagyon uraltuk a játékot, nem tudtam elképzelni, hogy veszítünk."

 

A United már-már szokásosnak nevezhetõ módon eladta elõnyét, ám a skót menedzser nem gondolta, hogy megismétlõdhet ugyanaz a helyzet, mint a múlt héten, amikor szintén egy liverpooli együttes, az Everton ellen csak döntetlent értek el.

 

"A múlt héten beszéltem arról, hogy a koncentrációnkban akadtak problémáink, de ma ezzel nem volt gond, végig figyeltek a játékosaim. A ma kapott két gólt nem a rossz védekezés, hanem a rossz döntések miatt kaptuk."

 

"Úgy hiszem, erre mondják azt, hogy ilyen a futball. Azonban a dráma tetõpontját az jelentette, ahogy megszereztük a harmadik gólunkat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!