Kölcsönlesen: Ragyogó Cleverley

Nézzük meg, a kölcsönben szereplõ Vörös Ördögök hogyan teljesítettek a hétvégén...


A United középpályása, Tom Cleverley a Wigan nagyon fontos, Birmingham ellen 2-1-re megnyert mérkõzésen lépett pályára a DW Stadiumban. Az angol U21-es válogatott játékos elõbb Ben Fosternek lõtt egy gólt, majd egy gólpasszt is adott Maynor Figueroanak és hatalmas érdemei voltak abban, hogy Roberto Martinez csapata rendkívül fontos 3 pontot szerzett. A Skysports.com a mérkõzés legjobbjának választotta Tomot a fáradhatatlan box-to-box teljesítményének köszönhetõen.

 


Danny Welbeck január 5-én szerepelt utoljára kezdõként a Sunderlandben, majd három hónapot kellett tehát várnia, hogy ismét a kezdõcsapatban találja magát. Asamoah Gyannal több jó megmozdulása volt a fiatal játékosnak ám végül nem tudta õ sem megakadályozni, hogy a Liverpool végül egy vitatott büntetõvel megszerezze a vezetést, majd 2-0-ás gyõzelemmel zárja a találkozót. Welbeck egy órát volt a pályán, ahogy korábban is tervezte Steve Bruce menedzser.

A Blackburnnél kölcsönben szereplõ Mame Biram Diouf kezdõként lépett pályára a Blackpool elleni bajnokin, mely végül 2-2-es döntetlennel zárult. Dioufot a 79.percben Morten Gamst Pedersen váltotta.

A Serie A-ban szereplõ Sampdoriánál játszó Federico Macheda a kispadról állt be a Parma elleni mérkõzés 20.percében, de õ sem tudott segíteni csapatán, mely tovább folytatja mélyrepülését és ismét hazai pályán szenvedett vereséget. Most a Parma tudott nyerni Genoában 1-0 arányban úgy, hogy Macheda csatártársa, a korábbi Middlesbrough támadó Massimo Maccarone egy nagyon fontos büntetõt is kihagyott. Bár voltak pillanatok, mikor ketten elöl jól játszottak össze, ismét nem tudtak segíteni csapatukon.

Ritchie De Laet segítségével nyert nagyon fontos idegenbeli találkozót a Leicester ellen a Portsmouth. Steve Cotterill a mérkõzés elõtt csapata jobb oldalára De Laet elé betette a névrokonát, David Cotterillt, ez olyannyira jó húzásnak bizonyult, hogy a fiatal belga védõ eddigi legjobb játékát hozta az 1-0-ra megnyert találkozón.

Corry Evans tagja volt a Hull Citynek, mely 1-1-es döntetlent ért el a Norwich City ellen. A napokban megjelent hírek szerint a Hull szeretné végleg leszerzõdtetni a játékost, aki egyszer nagyot mentett saját kapujuk elõtt, de nem tudott tenni az ellen, hogy a veterán Nick Barmby - a United fiatal Jack Barmby édesapja - kiegyenlítsen a mérkõzés során.

Danny Drinkwater kihagyta a Watford Middlesbrough elleni vereségét sérülés miatt, ahogy Joe Dudgeon sem kapott szerepet a Carlisle csapatában. Eközben a United visszahívta az Oldham csapatától Ben Amost, mivel Anders Lindegaardra térdmûtét vár.

Sérülés fronton azonban jobb hír az, hogy Nicky Ajose visszatért a Bury együttesébe és játszott az utolsó 15 percben a Cheltenham elleni meglepõ 3-2-es vereség során.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!