Hírek sérülésfronton a Palace meccs előtt

José Mourinho friss információkkal szolgált sérült középpályása, Marouane Fellaini állapotával kapcsolatban, aki január 31. óta nem állhatott csapata rendelkezésére.


Legutóbb a Tottenham Hotspur ellen, a Wembley Stadiumban léphetett pályára, ahol azonban a belga válogatott játékosnak csak néhány percnyi játékidő jutott csereként, az ott kiújult térdsérülése okán pedig februárban öt mérkőzést is kihagyni kényszerült.

 

A Fellaini jövőjével kapcsolatos kérdésekre, amelyeket a Crystal Palace elleni bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján kapott az Aon Training Complexben, Mourinho optimista választ adott.

 

"Ő még mindig egy fiatal játékos, a sérülése után volt egy kis műtétje, és néhány héten belül már újra a pályán lehet" - kezdte Mourinho, amikor annak megbecslésére kérték, hogy mikor számíthat újra a korábbi Everton játékosra.

 

"Ha sikerül továbbjutnunk a Bajnokok Ligájában a Sevilla ellen, akkor szerintem a negyeddöntőben már köztünk lehet. Ahogyan egy esetleges FA-kupa elődöntőben is számíthatnék már rá. Az utolsó hónapok Premier League harcaiban is szerepet vállalhat."

 

Azt illetően, hogy Fellaini szerződése a szezon végén lejár, és milyen folyamatok játszódnak le a játékos jövőjével kapcsolatban, José így folytatta:

"Hogy marad vagy megy-e? Nem tudom. Tényleg nem. Én szeretném ha maradna, ahogyan a klub is. A folyamatokkal, egyezkedésekkel, a számokkal, az asztalra rakott ajánlat és az általa elvárt közötti távolsággal nem vagyok tisztában - tényleg nem tudom, hogy miként alakulnak."

 

 

Egy másik, kizárólag a MUTV-nek adott interjúban a portugál menedzser elárulta, a Selhurst Parkban három védőjét is nélkülözni lesz kénytelen.

 

"Nincs Phil Jones, ahogyan Marcos Rojo és Daley Blind sem."

 

"Nem számíthatunk rájuk, úgyhogy a helyzet változatlan. Ugyanazzal a kerettel készülünk, akik az elmúlt hetekben is rendelkezésre álltak."

 

A hét folyamán a zord időjárási körülmények a hó fogságába ejtették az Egyesült Királyság egészét, így Manchester városát is. Mourinho elárulta, a sajtóban "Keleti Szörnyetegnek" becézett időjárás rányomta a bélyegét a csapat edzésmunkájára is a Palace elleni bajnokit megelőzően.

 

"Tegnap teremben edzettünk, míg ma szabadtéren, és eléggé nehéz volt" - magyarázta a menedzser.

 

"Próbálkoztunk dolgozni. A hangulat pozitív volt, és igazából nem panaszkodhatunk, mert végigcsináltuk, amit akartunk. De a nap további részét a játékosok inkább otthon töltötték."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League 29. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!