Sanchez jobb lesz a következő szezonban

José Mourinho dicsérte az új igazolás, Alexis Sanchez karakterét és elmondása szerint a szurkolók is jóval többet fognak majd látni a chilei támadó klasszisából a következő szezonban.


A szombati, Liverpool elleni rangadót megelőzően nyilatkozva a portugál menedzser elmondta, a klubnál még nem tudták a legjobbat kihozni Alexisből, mivel csak a januári átigazolási időszakban igazolt az Old Traffordra.

 

"A szezon legrosszabb pillanatában, a téli átigazolási időszakban került hozzánk" - magyarázta José az Aon Training Complexben tartott sajtótájékoztatóján.

 

"Ez az, amiért nem igazán szeretek télen igazolni."

 

"Szerintem ez [Alexis leigazolása] egy olyan lehetőség volt, amelyről nem akartunk lemaradni és sikerült is megragadnunk, de egyébként nem igazán hiszünk a téli átigazolási időszakban, és az is biztos, hogy a következő szezonja sokkal jobb lesz közöttünk."

 

Ennek ellenére a rivaldafény így sem kerülte el Alexist első manchesteri hónapjában, amely során gólpasszt adott a Yeovil Town és a Huddersfield Town elleni FA-kupa mérkőzéseken, a Terrierek elleni bajnokin pedig a mérkőzés legjobbjának is megválasztották, ahol első Unitedes gólját is megszerezte.

 

 

"Ő nem fél magára vállalni a felelősséget" - tette hozzá Mourinho.

 

"Nem fél attól, hogy irányítása alatt tartsa a dolgokat vagy éppen változtasson valamin akkor, amikor úgy érzi, hogy nem tud annyira veszélyes lenni, mint szeretne. Vissza húzódik, megpróbál területet csinálni a társaknak. Ha hibázik, azt megpróbálja azonnal kompenzálni."

 

Amikor arról kérdezték, a chilei csalódott-e amiatt, ahogyan eddigi Unitedes karriere alakult, Mourinho gyorsan sietett biztosítani arról a riportereket, hogy a korábbi Arsenal játékos remekül beilleszkedett csapatánál.

 

"Minden rendben van vele."

 

"Boldog, hogy a csapat megfelelő eredményeket ér el. Nyilván voltak olyan pillanatok, amikor nem örült neki, hogy vele együtt veszítünk mérkőzést, de ő egy nagyfokú érettséggel rendelkező játékos, akinek remek a hozzáállása és ennél nem is lehetne boldogabb."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!