De Rossi hátat fordítana a Rómának

Az olasz középpályás szívesen játszana a Manchester Unitedben.


Ma reggeli hírek szerint Daniele De Rossi szívesen elköltözne az Old Traffordra ezen a nyáron. A 27 éves AS Roma csillagot régóta csodálja Sir Alex Ferguson és a játékos úgy döntött, elhagyná gyerekkori klubját és csatlakozna a Vörös Ördögökhöz.

A Telegraph újságírója, Rory Smith arról számolt be, De Rossi ügynökei felkeresték a Manchester Unitedet és a Real Madridot is annak érdekében, hogy megadnák-e a zseniális játékosért a 18 millió fontos vételárat.

 


Bár Ferguson általában fiatalabb játékosokat vásárol, a 63 válogatott mérkõzésen pályára lépõ 27 éves középpályásban még sok év lehet igen magas szinten és sikeres helyettesítõje lehetne Paul Scholesnak. Ráadásul De Rossi hatalmas tapasztalattal bír (többek között a világbajnoki címnek is köszönhetõen), ami szintén jól jönne Sir Alex Fergusonnak.

De Rossi egész pályafutását a római klubnál töltötte, de úgy érzi, a szurkolók nem támogatják már õt.

 Paul Scholes közelgõ visszavonulása és hírek Michael Carrick esetleges nyári távozása miatt Daniele De Rossi lehetne talán a tökéletes játékos, hogy stabilizálja a Manchester United középpályáját.

 

 

 

 

Közben egy korábbi Roma támadó, Ruggiero Rizzitelli állítása szerint De Rossi nem kívánja elhagyni jelenlegi csapatát.

 

Telegraph 


telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!