Friss hírek a kupameccs előtt

Jose Mourinho az MUTV-nek elárulta, nincsenek változások csapatán belül a Brighton elleni FA-kupa negyeddöntő előtt.


A menedzser megerősítette, ugyanazok a játékosok lesznek elérhetők holnap, mint akik a keddi, Sevilla elleni BL-meccsen is számításba jöhettek.

 

Marcos Rojo - aki percekkel ezelőtt hosszabbította meg szerződését - kihagyta az elmúlt mérkőzéseket, akárcsak Phil Jones, Daley Blind, Ander Herrera és Zlatan Ibrahimovic.

 

Amikor Mark Sullivan, az MUTV munkatársa arról kérdezte a portugált, van-e olyan játékos, aki sérüléséből felépült, Mourinho így felelt: "Nem, még nincs. A keret pontosan ugyanaz, mint a Sevilla ellen."

 

 

Közben biztos, hogy Anthony Knockaert nem lép pályára az ellenfél csapatában, hiszen megkezdi három mérkőzéses eltiltását, miután az Everton elleni, 2-0-ra elvesztett találkozón kiállították az elmúlt héten. Steve Sidwell sem lesz bevethető, neki a hátával vannak gondjai.

 

Chris Hughton, a Brighton menedzsere csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt, szélső védője, Gaetan Bong, valamint Dale Stephens középpályása nem biztos, hogy játékra készen áll majd kisebb sérülése miatt. Valamint azt is elmondta, egyelőre még nem döntötte el, hogy melyik kapust teszi be a szombati összecsapáson; a Premier League-ben első számú hálóőrnek számító Mat Ryant, vagy Tim Krult.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

FA-kupa negyeddöntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!