Nehéz lesz a boldog Brighton ellen

José Mourinho elmondása szerint a Manchester United és a Brighton & Hove Albion ugyanolyan forma mutatóval rendelkezik a két csapat szombat esti FA-kupa összecsapását megelőzően.


A Brighton január 20. után először veszített a múlt hétvégén, amikor az Everton parancsolt nekik megálljt a Goodison Parkban aratott 2-0-s győzelmükkel, ezt a pedig a Vörös Ördögök menedzsere saját csapata sorozatához hasonlította, amelynek a Sevilla vetett véget kedden. Tulajdonképpen a két csapat legutóbbi hat eredménye teljességgel megegyezik, ugyanis négy győzelmet és egy döntetlent utolsó mérkőzéseiken egy vereség követett. 

 

"Egy egyszeri vereség nem ad valós képet egy konkrét időszakról" - mondta Mourinho a MUTV-nek.

 

"A helyzetünket tekintve nem sokkal különbözünk tőlük. Mi legyőztük a Chelsea-t és a Liverpoolt, majd kikaptunk a Sevillatól, de már mindenki katasztrófát kiált."

 

"Egy olyan klubnál, mint a miénk, amely ilyen dimenziókban működik, elég könnyen válhatsz hősből gazemberré. A Brightonnál nem ez történik, úgyhogy az ő érzéseik egyértelműen azok lehetnek, hogy jó pillanatban vannak."

 

"Nagyon jó csapatuk van, amely igazi stabilitással rendelkezik, és az eredményeik okán boldogság veszi körül a csapatot, úgyhogy nehéz lesz ellenük."

 

 

A United menedzsere szintén dicsérően beszélt a Brighton azon teljesítményéről is, amikor még novemberben 1-0-s vereséget szenvedtek bajnokin az Old Traffordon, és elismerően nyilatkozott a bennmaradásért folytatott harcukról is.

 

"Most már több tapasztalatuk van a legmagasabb szintet képviselő Premier League-ben, és természetesen sokkal magabiztosabbak a tabellán elfoglalt pozíciójukból fakadóan" - folytatta.

 

"Már látják a fényt az alagút végén, és már mindjárt ott is vannak, úgyhogy Chris [Hughton] briliáns munkát végzett. Én tényleg hiszek abban, hogy bennmaradhatnak, most pedig azért fognak harcolni, hogy ott lehessenek a Wembley-ben a kupában."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

FA-kupa negyeddöntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!