Hivatalos: Ismét Amerikában túrázik nyáron a United

A Manchester United sorozatban második nyáron tölti felkészülési időszakát az Amerikai Egyesült Államokban.


A két hetes túra a mexikói Club America ellen indul majd július 19-én, helyi idő szerint 19 órától a University of Phoenix stadionban.

 

José Mourinho legénysége ezt követően a Levi's Stadiumban, Santa Claraban csap majd össze az MLS-ben érdekelt San José Earthquakes együttesével július 22-én, helyi idő szerint 14 órától.

 

2010 óta már öt alkalommal túráztak az USA-ban a Vörös Ördögök, mérkőzéseiket pedig több mint 1,3 millió ember látta élőben a helyszínen, amelyek közül kiemelkedik a 2014-es, Real Madrid elleni találkozó, amelyet amerikai rekordnak számító 109 ezer ember nézett meg a Big House in Ann Arborban.

 

 

"A túra központi része a csapat felkészülésének a hosszú és intenzív szezont megelőzően, és egymás után ez lesz a második év, hogy az Amerikai Egyesült Államokba utazunk. Az edzési körülmények világklasszis színvonalúak, a mérkőzéseket pedig szenvedélyes közönség előtt játszhatjuk, amely ideális környezet a játékosok számára, hogy felkészülhessünk az új szezonra" - kezdte a klub nyári terveinek ismertetését Ed Woodward, ügyvezető igazgató.

 

"A klub, a menedzser és a játékosok mindig nagyszerű fogadtatásban részesülnek, amikor Amerikába látogatunk, mert így a milliónyi helyi szurkolónk közelebb kerülhet a Manchester Unitedhez."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!