Pletykák a világsajtóból

Több pletyka is megjelent a mai napon különbözõ lapok hasábjain, ezek között szemezgethettek kedvetekre.


Az újságírók nem pihennek a két hetes Premier League alatt sem, szinte már átigazolási-inváziót vízionálva az Old Trafford környékére.

Korábban beszámoltunk már arról, hogy Daniele De Rossi elhagyná a Roma csapatát és szívesen játszana az Old Traffordon. Újabb fejlemény az ügyben, miszerint állítólag az üzletbe Sir Alex Ferguson bevonná Dimitar Berbatovot és egy csere keretein belül a két játékos klubot váltana. De Rossi 33 mérkõzésen idén 3 gólt és 4 gólpasszt tudhat neve mellett, valamint egy kiállítása is volt.

 

 


A sportsvibe.co.uk értesülései szerint a Vörös Ördögök közel állnak ahhoz, hogy leigazolják Owen Hargreaves hosszú távúutódják, a belga Standard Liege csapatában játszó Axel Witselt. A fiatal játékos öt éve a Liege elsõ csapatának tagja, de hírek szerint a nyáron távozna a csapattól, a belga csapat pedig már készül is a helyzetre, mikor a középpályás már nem lesz náluk.

A 22 éves Witsel egyszer nyolc mérkõzéses eltiltást kapott, mert olyan csúnyán szerelt egy ellenfelet, hogy annak eltörött a bokája.

Witsel több, mint 100 alkalommal szerpelt csapatában, amelyen 21 gólig jutott, valamint 12 alkalommal már a Belga válogatottat is erõsítette.

Négy éve hatalmas szerepe volt abban, hogy csapata bajnokságot nyert. Marouane Fellainivel - aki jelenleg az Evertont erõsíti - párban a középpálya közepét uralták egész szezonban, Axel mindössze 18 éves volt akkoriban. Idén eddig 32 találkozón 9 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott csapattársainak, valamint egy alkalommal kiállították és öngólt is vétett.

 

 


Egyes források szerint Sir Alex Ferguson Thiago Silvat, az AC Milan brazil védõjét szemelte ki és mindenképp szeretné megszerezni a rengeteg sérüléssel bajlódó Rio Ferdinand helyére.

"Nagyszerû, hogy olyan nagy klubbal hozzák össze a nevem, mint a Manchester United, amely az európai futball egyik meghatározó csapata" - nyilatkozta Silva a Gazzetta Dello sportnak.

"Kétségtelen, hogy jól halad a karrierem és remélem továbbra is így lesz ez."

A 26 éves védõ szerzõdése 2013 nyaráig szól a milánói piros-feketéknél.

 

 


Újra elõtérbe került Javier Pastore átigazolása is a hírek szerint. A Palermo immár lemondott arról, hogy nyáron megtartsa az argentin csillagot.

Mauricio Zamparini, a Palermo elnöke elárulta, már keresik Pastore helyettesét.

"A szezon végéig mindenképp a Palermot erõsíti, de már most keressük a helyettesét. Úgy érzem, nehéz lesz bármely olasz klubnak is leigazolnia a magas ár miatt. Az ára 60 millió font - tehát minden bizonnyal külföldön folytatja majd."

Néhány hete olyan hírek jelentek meg, hogy a Manchester United legfõbb célpontja a 21 éves játékos, akit a Barcelona is színesen leigazolna. A szezon során lejátszott 37 mérkõzésén 11 gólig jutott, valamint 5 gólpassz adott. Érdekesség, hogy 4 Európa-liga találkozó alatt kétszer kiállították.

 


 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!