Kiko és Welbeck is gólt szerzett

A United fiataljai tegnap voltak érdekeltek nemzetük korosztályos válogatott mérkõzésén.


Federico Macheda csütörtökön Olaszország U21-es csapatában szerepelt. A Sampdoriánál kölcsönben játszó támadónak sikerült is betalálnia az olaszok Svédország elleni mérkõzésén. A 3-1 arányban megnyert találkozón Kiko a harmadik hazai gólt szerezte. Az Azzurrik legközelebb Németországgal találkoznak kedden.

 


Danny Welbeck szintén gólt szerzett. Anglia U21-es csapata Dániában vendégszerepelt és a United támadó góljával szereztek vezetést az elsõ félidõ során. A félidei 1-0 után az angolok végül megsemmisítõ 4-0-ás eredménnyel térhettek haza. A mérkõzésen Tom Cleverley és Chris Smalling is képviselte a Manchester Unitedet. Ráadásul Smalling a mérkõzés nagy részén a csapatkapitányi feladatokat is ellátta, ugyanis Micah Richardsot a találkozó korai szakaszában hordágyon kellett levinni, így Smalling örökölte meg a karszalagot.

 


"Tisztességes teljesítmények voltak a pályán, beleértve Danny Welbeckét is, aki sérülésbõl tért vissza" - mondta Stuart Pierce, a válogatott edzõje a mérkõzést követõen az FA.com-nak. 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!