Balotelli: Vidic a legjobb védõ a Premier Leagueben

Nem várt dícséretben részesült a Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic, akit a városi rivális City kétes megítélésû támadója, Mario Balotelli a Premier League legjobb védõjének tart, annak ellenére, hogy nem ismerte, amíg nem igazolt Angliába.


A City rosszfiúja státuszt magának az Eastlandsen elég gyorsan kivívõ talján fenegyerek eddig leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szükségtelenül kiállíttatja magát - amellyel már kivívta menedzsere, Roberto Mancini ellenérzését is a közelmúltban.

 

Most azonban egy másik oldala mutatkozott meg a válogatott támadónak, ugyanis a városi rivális egyik kulcsemberét, Nemanja Vidicet méltatta - aki egyébként esélyes a PFA Év Játékosa cím elnyerésére is - mint, a legjobb játékos, akivel szembe került Angliában.

 

 

"A legjobb védõ, akivel szembe kerültem Angliában, de mielõtt oda igazoltam, nem hallottam róla?" - kezdte az egykori Internazionale nevelés a Sport Magazine-nek.

 

"Egyértelmûen azt kell hogy mondjam, nem lehet más, mint Nemanja Vidic."

 

A két játékosnak ebben a szezonban még lesz lehetõsége, hogy hasonlóan tisztelettel teljes stílusban elbeszélgessenek egymással, ugyanis a Manchester United az õsi rivális City testén keresztül juthat be az FA kupa döntõjébe, amikor április 16-án a Wembleyben mérkõznek meg az elõdöntõben.

 

Givemefootball.com 


Givemefootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!