Alexis: Más a Unitedben játszani

Alexis Sanchez vidáman és motiváltan készül arra, hogy valószínűleg immáron ellenfélként néz majd szembe volt csapatával, amikor vasárnap az Arsenal az Old Traffordra látogat a Manchester United vendégeként.


A Vörös Ördögök legendás 7-es számú mezét viselő játékos eddig 14 mérkőzést számláló manchesteri pályafutása sokak által "legtökéletesebbnek" nevezett teljesítményével rukkolt elő a szombati, Tottenham Hotspur ellen megnyert FA-kupa elődöntőben.

 

A chileit meg is választották a mérkőzés legjobbjának, amely jól mutatja a csapatba való beilleszkedésének folyamatát azt követően, hogy januárban átigazolt az Ágyúsoktól, azonban elárulta, egyelőre még mindig csak alkalmazkodni próbál a két klub közötti különbségekhez.

 

"Itt minden nagyon más" - kezdte Alexis a MUTV-nek.

 

"Szerintem a United egy olyan klub, amelynek gazdagabb a történelme, a következő évben pedig szeretnénk minden trófeát megnyerni."

 

"Folytatnunk kell a fejlődést; a United egy nagy klub, amelynél továbbra is csak a beilleszkedés fázisában járok, de már nagyon várom, hogy minden tőlem telhetőt beleadjak a következő évben és az összes lehetséges sorozatot megnyerjük."

 

José Mourinho állítása szerint a következő szezonig kell várnunk ahhoz, hogy Alexis Sancheztől legjobb teljesítményét láthassuk, a Wembley-ben nyújtott fáradhatatlan produkciója pedig talán elő is irányozhatja, hogy mit is várhatunk tőle az előttünk lévő hónapokban tőle.

 

 

Nem meglepő módon a 29 éves játékos már nagyon várja, hogy a múlt hétvégét követően a jövő hónapban is visszatérhessen Anglia nemzeti stadionjába a Chelsea elleni kupadöntőre, ráadásul nyolc eddigi mérkőzésén ugyanannyi találattal is rendelkezik a Wembley-ben a Spurs elleni találatának köszönhetően.

 

"Az az igazság, hogy minden egyes mérkőzésen gólt szerzek, amikor a Wembley-ben játszom" - tette hozzá.

 

"Számos trófeát nyertem ott az Arsenallal és a válogatottal is szép sikereink voltak. Chilével ráadásul két gólt is lőttem, amely nagyon sokat jelent számomra. A Wembley szerencsét hoz nekem."

 

"Boldogok vagyunk, hogy bejutottunk a döntőbe. Szerintem a szombati volt a legtökéletesebb mérkőzés, mióta a Unitedhez igazoltam, ez pedig izgatottá tesz azt illetően, ami még vár ránk a közeli jövőben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League 36. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!