Nani: Még szoknom kell hogy nem az utcán játszom

A Manchester United szélsõje, Nani úgy érzi, még mindig alkalmazkodnia kell a Premier Leagueben megszokott stílushoz, és nagy harcot folytat magában, hogy ne minden helyzetet trükkök, és cselek bedobásával próbáljon megoldani.


A 24 éves portugál szélsõ az idei szezonban igazán kimagasló teljesítményt nyújt, a Manchester United csapatának egyik vezéregyéniségévé nõtte ki magát - amellyel az egyébként gyakran kritikákkal sem kíméletlen Sir Alex Ferguson elismerését kivívta.

 

"Most is arra törekszem, hogy élvezzem a játékot, de ez nem mindig lehetséges, ugyanis megvan a magam felelõssége a csapat irányába" - kezdte az egykori Sporting Lisszabon játékos.

 

 

"De az utcai stílusból még maradt bennem. Ezt nem könnyû megmutatnom a Unitednél, mert Sir Alex nem enged nagy szabadságot nekünk ebben, és nem trükközhetek kedvemre, mint amikor a barátaimmal játszottam."

 

"Ha mi irányítjuk a mérkõzést, akkor néha megengedek magamnak egy-egy rizikósabb próbálkozást, és ha jól sikerül, akkor nagyon elégedett tudok lenni." 

 

TEAMtalk


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!