Lindelöf kölcsönbe kerülhet

Victor Lindelöf az idei nyáron kölcsönbe kerülhet, miután Jose Mourinho új igazolásokkal szeretné megerősíteni a védelmet.


Annak ellenére, hogy Mourinho nagy rajongója a svéd védőnek, a The Sun információi szerint még nem szán neki állandó szerepet a kezdő tizenegyben.

 

Phil Jones és Chris Smalling az idei szezonban bebiztosították magukat a védelembe, viszont a portugál menedzser a nyár folyamán további erősítést szeretne az említett posztra.

 

A hírek szerint a Barcelona játékosa, Samuel Umtiti és a Premier League-ből kieső WBA játékos Jonny Evans a két kiszemelt. Utóbbi korábban a Vörös Ördögök csapatában szerepelt és az idei nyáron 3 millió fontért elérhető lesz.

 

 

Lindelöf tavaly nyáron érkezett a Benfica csapatától 31 millió euróért, azonban több játéklehetőség miatt most egy kis időt kölcsönben tölthet, hiszen több angol és európai klub is érdeklődik a 23 éves játékosért.

 

A svéd védő minden sorozatot figyelembe véve 28 alkalommal lépett idén pályára a Vörös Ördögök színeiben, viszont csak 12 alkalommal volt kezdő.


talkSPORT

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!