Manchesteri harc Jorginhóért

A Napoli középpályása lehet az egyik legfelkapottabb játékos a nyári átigazolási szezonban, és a hírek szerint a két manchesteri csapat komoly érdeklődést mutat a játékos iránt.


A legfrissebb hírek szerint Pep Guardiola és Jose Mourinho is szeretné a soraiban tudni a 26 éves olasz játékost. Állítólag a Manchester City vezeti a középpályásért folytatott versenyt, viszont a Vörös Ördögök is több hónapja figyelemmel követik Jorginho teljesítményét.

 

A Napoli egy remek szezont fut idén, amelyhez szükséges volt Jorginho remek teljesítménye is a középpályán. 

 

A játékos ügynöke, Joao Santos a Radio Kiss Kiss-nek a következőket mondta az átigazolással kapcsolatban: "Beszélni fogok a vezetőséggel, hiszen Jorginhónak még két éve van hátra a szerződéséből."

 

"Viszont van néhány érdeklődő iránta, de figyelembe kell vennünk azt is, hogy a Napoli el szeretné-e engedi a kezdőcsapat tagjait."

 

 

Pep Guardiola a brazil születésű játékos iránt élénken érdeklődik, és Fernandinho utódjának szánja a kékeknél. A Unitednél a szezon végén távozó Michael Carrick pótlása miatt valószínűleg egy érkező biztosan lesz a középpályára.

 

Jorginho mellett állítólag mindkét csapat listáján szerepel még a Shakhtar Donetsk középpályása, Fred, valamint a Nice játékosa, Jean-Michael Seri, akivel már korábban szóba hozták a Vörös Ördögöket.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!