Mourinho megtartaná a duót

José Mourinho kihangsúlyozta, a sajtóban a héten megjelent információkkal ellentétben Matteo Darmian és Daley Blind a Manchester United terveiben marad a következő szezonban.


A két védő legutóbb a Bournemouth 2-0-s legyőzésével végződött idegenbeli bajnokin léphetett pályára, míg az olasz válogatott Darmian a Tottenham ellen megnyert FA-kupa elődöntőben is beszállhatott csereként a Wembley-ben.

 

A Manchester United menedzsere elmondta, mindkét játékos szerepel a fejében, amikor a 2018/19-es szezonra való felkészülésre gondol.

 

"Ők részei a terveimnek" - jelentette ki José a Brighton elleni meccs előtt sajtótájékoztatóján.

 

"Nem [nem fogom elengedni őket]. Szerintem ha egy játékos távozni akar, az egy más helyzet, és ha megfelelő összegű ajánlat érkezik érte, akkor azt meg kell fontolni, mert mi mindig arra törekszünk, hogy a játékosaink boldogok legyenek."

 

"Ha a boldogságuk azt jelenti, hogy távoznak, akkor meglátjuk mi fog történni, de a terveimnek részét képezik. Nem eladni akarom őket, hanem megtartani."

 

 

Mourinho szintén a klubnál tartaná Marouane Fellainit azáltal, hogy az Arsenal ellen győztesgólt szerző középpályás új szerződést ír alá a klubbal.

 

"Továbbra is pozitív vagyok" - fejtegette a menedzser.

 

"Igen, továbbra is hiszek ebben. Ő fontos. Ő egy olyan játékos, akit kedvelek, de megint elismétlem, hogy a szerződése kapcsán ő más helyzetben van, mint a többi játékos, mert az ő esetükben a sorsuk irányítása a mi kezünkben van."

 

"Marouane esetében ő dönt az irányról és hogy mi az, ami boldoggá teszi. Tudja, hogy a maradását szeretném, ahogyan azt is, hogy a klubnál is így gondolkodnak. Van egy ajánlata tőlünk és csak rajta múlik, hogy 'igen' vagy 'nem' lesz rá a válasza."

 

"Továbbra is pozitívan tekintek az ügyre, mert tudom, hogy szeret itt lenni. Érzem, hogy szereti élvezni a menedzsere bizalmát és szerintem jó esély van a maradására. De ha távozik, akkor azt is megértjük és legyen boldog."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Premier League 37. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!