Cleverley és társai visszatérnek

A United menedzsere számít a jövõben is a fiatalokra.


Sir Alex Ferguson elmondta, az olyan fiatal játékosok, mint Tom és Danny erõsen köthetõek a United jövõjéhez, miután fényesen csillognak idén kölcsönben.

A United menedzsere a Manutd.com-nak adott interjúban elmondta, a középpályás Tom Cleverley és a támadó Danny Welbeck tagja lesz az elsõ csapatnak és több lehetõséget fognak kapni, miután ebben a szezonban kiválóan teljesítenek a Wigan és a Sunderland csapatainál. A páros a héten egymás mellett is játszhatott, mivel Anglia U21-es csapatának tagjai voltak a Dánia elleni, 4-0 arányban megnyert találkozón.

 


"Visszatérnek a szezon végén az elsõ csapathoz és több lehetõséget is kapnak majd a következõ idényben" - felelte Ferguson arra a kérdésre, milyen tervei vannak Tommal, Dannyvel és a Sampdoriánál lévõ Machedával.

"A fiatal játékosok mindig a csapat részét alkották ennél a klubnál. Mindannyian vissza fognak térni és akkor majd felülvizsgáljuk a csapatot, mert az fontos. De mindig fogunk játékosokat kölcsönben szerepeltetni."

"Cleverley nagyon sokat tett, még a Watfordnál töltött idejében is, de a Wigannél is. Belõle top játékos lesz."

"Welbeck szintén fantasztikus, csak sajnos egy buta sérülés hátráltatta. De mindketten készen állnak a jövõre."

Ferguson arról is beszélt, hogy a szenegáli Mame Biram Diouf is visszatér majd a klubhoz azok után, hogy elõnyös volt számára a Blackburnnél töltött kölcsön szerzõdés.

"Mame Diouf nagyon jól teljesített a Blackburnnél és vissza fog térni" - folytatta Fergie.

 


"Mindannyian bizonyították, hogy igazunk volt akkor, mikor kölcsönbe küldtük õket. Tapasztalatot kaptak azáltal, hogy folyamatosan játéklehetõséghez jutottak és készen állnak arra, hogy a Manchester Unitedben játszanak."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!