Milinkovic-Savic az első nyári érkező - sajtóhír

Egybehangzó hírek szerint a Vörös Ördögök megállapodtak a Lazióval Sergej Milinkovic-Savic leigazolásával kapcsolatban.


A mai napon több angol hírportál is arról cikkezett, hogy Sergej Milinkovic-Savic lesz a United első nyári igazolása. 

 

A két klub állítólag 80 millió fontban egyezett meg egymással és a transzfert még az oroszországi Vb előtt véglegesíteni fogják. 

 

A 23 éves szerb játékos már régóta Mourinho célkeresztjében volt és az idei szezonban remek teljesítményt nyújtott az olasz csapatnál, hiszen 13 gólt szerzett középpályásként.

 

 

A United vezetősége a hírek szerint nem szerette volna megadni a 80 millió fontot a játékosért, viszont végül úgy döntöttek, hogy belemennek az üzletbe.

 

Amennyiben igazak a hírek, akkor a 23 éves Sergej lesz a második legdrágább Premier League játékos Pogba után, aki két éve 89 millió fontért érkezett a Juventustól.

 

Mivel Carrick már korábban tisztázta, hogy a szezon végén visszavonul és az edzői stábban fog tevékenykedni, ezért a portugál tréner már régóta egy új középpályás igazolásán fáradozott.

 

Carrick mellett Fellaini maradása is kérdéses, hiszen még nem sikerült megegyeznie a klubbal a szerződéshosszabbítással kapcsolatban, ezért a nyár folyamán ingyen távozhat.

 

Milinkovic-Savic és Matic jól ismerik egymást a válogatottból és a következő szezonban a középpálya tengelyét képezheti a két szerb középpályás.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!