Mourinho: Jövőre is számítok Youngra

Jose Mourinho úgy érzi, Ashley Young jelentősen javult az elmúlt két szezon során bekk poszton és kulcsfigurája lesz az ő Manchester Unitedjének a jövőben is.


A sokoldalú angol játékos 200. mérkőzésén léphet pályára manchesteri játékosként, amikor a United a London Stadiumban a West Ham ellen szerepel csütörtökön.

 

Leginkább a bal bekk poszton szerepelve Young meghatározó játékosa a csapatnak. Eddig 36 meccsen lépett pályára a szezonban, két gólt szerzett - korábbi klubja, a Watford ellen novemberben - és hét gólpasszt osztott ki.

 

 

Mourinho leült Stewart Gardnerrel, az MUTV riporterével beszélgetni és nagyon dicsérte Ashley-t, aki júliusban lesz 33 éves. A portugál kiemelte, Young legyőzte sérüléseit és amióta ő átvette a klub irányítását 2016-nyarán, az angol magasabb szintre emelte játékát.

 

"Amikor megérkeztem, kevés meccset játszott egy szezon alatt" - mondta Jose. "Az elmúlt pár szezon során rengeteg sérülés hátráltatta, sok volt a kétely, a kérdőjel azzal kapcsolatban, lesz-e jövője a legmagasabb szinten."

 

"Két év alatt sikerült elérnünk, még a tavaly év végén történt komoly sérülése mellett is, hogy sok összecsapáson lépjen pályára, fontos legyen, és valószínűleg a világbajnokságon is kint lesz."

 

"Szerintem jobb most, mint volt két évvel ezelőtt. Így látom a dolgokat és jövőre ismét fontos tagja lesz csapatunknak. Ha most lesz 200 meccse, remélek a következő szezonban már 250 lesz."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham United - Manchester United

Premier League 31. forduló elhalasztott mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!