Vörös Ördögök a válogatottakban

Lássuk, miként teljesítettek a hétvége folyamán a United játékosai nemzeti csapatukban.


Wayne Rooney 70. válogatottsági fellépésén gyõztes csapat tagja volt, a három oroszlánosok Wales otthonában diadalmaskodtak 2-0 arányban.

Két korai gólt követõen (Lampard, Bent) Anglia válogatottja kényelmes gyõzelmet aratott európa-bajnoki selejtezõ mérkõzésen Wales ellen úgy is, hogy Rooneyt a 70. percben lecserélte Capello kapitány.

"Úgy döntöttem, új pozícióban játszatom Rooneyt" - mondta Capello. "Amikor védekeztünk, õ és Ashley Young széleken maradtak, ezzel okozva problémát Walesnek abban a pillanatban,mikor már nálunk volt a labda."

A Vörös Ördögök támadója az elsõ félidõben sárga lapot kapott, így a következõ, júniusban esedékes selejtezõt kénytelen lesz kihagyni, melyet a Wembleyben rendeznek és Svájc lesz Anglia ellenfele.

Mexikó válogatottjában sem tudott leállni a gólok gyártásával Javier Hernandez. Két gólt szerzett a Paraguay ellen 3-1-re megnyert találkozó során 35 perc alatt, majd a mérkõzés vége elõtt 25 perccel pihenõt kapott és lecserélte a szövetségi kapitánya.

 


Antonio Valencia hosszú sérülésébõl visszatérve elõször szerepelhetett Ecuador színeiben, ám sok öröme nem akadt a Madridban, Kolumbia ellen elszenvedett 2-0-ás vereség alkalmával.

Nani tagja volt a Portugál válogatottnak, mely 1-1-es döntetlent ért el Chile ellen. 8 percet játszhatott és az õ szöglete után talált a hálóba Silvestre Valera.

Még pénteken szenvedett szerencsétlen, 2-1 arányú vereséget az Evans testvérekkel (Jonny és Corry) felálló észak-ír válogatott Szerbia ellen. A gyõztes gólt az ex-United szélsõ, Zoran Tosic szerezte.

Patrice Evra pedig Luxemburg felett aratott 2-0-ás gyõzelemmel tért vissza a francia válogatottba.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!