Megérdemeltük a második helyet

Jose Mourinho mindenképp boldog amiatt, ahogy csapata intézte a dolgokat csütörtökön, a West Ham elleni döntetlen során.


A Vörös Ördögök második helyen zárják a Premier League tabelláját, a legelőkelőbb helyen az elmúlt öt év alatt. Egy pont kellett a gárdának ahhoz, hogy biztossá váljon az ezüstérem, ez a London Stadiumban meg is lett, ráadásul David De Gea 18. bajnokiját hozta le kapott gól nélkül, amivel övé lett az Aranykesztyű.

 

ÖRÖM A MÁSODIK HELY OKÁN
"Mi vagyunk a második legjobb csapat a Premier League-ben, egy fantasztikus sorozatban, ahol sok jó gárda található, melyek közül hat próbál az első helyen végezni. Úgy érzem, ez rendben van, nem ugrálok örömömben - nem ilyen a természetem és a múltam sem. A Manchester United ugyanilyen. Nem ünnepeljük a második helyet, de örülünk, mert pár hónapja rájöttünk, esélytelen megnyernünk a bajnokságot és persze így a második hely lett a cél. A top 4-be kerülés nyilvánvalóan fontos, de jobb a második hely, mint a negyedik és jobb másodiknak lenni hónapok óta, majd aztán elbukni azt. Úgy érzem, megérdemeltük ezt, a srácok megérdemelték és a második helyezés nem rossz egy ilyen nehézségű bajnokságban."

 

CSALÓDÁS, AMIÉRT NEM VOLTAK HELYZETEK
"Csalódott vagyok, de a játékosok megfelelő magatartással játszottak, úgy fociztak, ahogy kellett, a győzelem megszerzéséért hajtottak úgy, ahogyan terveztük. De egy pont kell a második helyhez, egy pont kell ahhoz, hogy egy nyugodt vasárnapod legyen [a Watford ellen] és a 70-75. perc környékén jársz, a meccs kontroll alatt van még úgy is, hogy Carroll sokkal direktebben játszik, amihez jól alkalmazkodunk. Csak arról volt szó, hogy irányítás alatt legyen a mérkőzés és befejezzük azzal a ponttal, ami kell."

 

 

NEM TUDOM KRITIZÁLNI A JÁTÉKOSOKAT
"Nem vagyok kritikus a teljesítményük miatt. A Brighton ellen a szünetben azt mondtam nekik, veszíteni fognak, ma a szünetben azt, hogy nyerhetünk. Végül nem sikerült, de pozitív dolgokat csináltunk. A 80. percnél tudtuk, egy pont elég, arra kezdtünk gondolni és elengedtük a meccset."

 

DE GEA ARANYKESZTYŰJE A CSAPAT ELISMERÉSE
"Igen, fantasztikus volt, de az Aranykesztyű a csapatról szól, nem pedig arról, hogy valaki elemzi a kapust és eldönti, hogy ő a legjobb a Premier League-ben. A kapott gól nélküli találkozókról szól, melyek pedig a csapatról, úgyhogy nyilvánvaló, hogy mindenki örül David miatt, de ez egy csapat által elért eredmény."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!