Hét játékos, akik utoljára léphetnek pályára az Old Traffordon

A vasárnapi Watford elleni mérkőzés után egy távozó már biztosan van a Unitednél, aki nem más, mint a visszavonuló Michael Carrick, azonban további hét játékos követheti őt.


A hírek szerint Jose Mourinho az idei nyáron nagytakarítást szeretne végezni a Vörös Ördögök keretét illetően, és a nyilvános kritikákkal a saját játékosaival kapcsolatban sok esetben átesett a ló túloldalára.

 

Az átigazolási időszak előtt már több pletykát is olvashattunk a csapattal kapcsolatban, amelyek arról szólnak, hogy két középpályást biztosan szeretne a portugál tréner, valamint a jelenlegi védelemmel sincs teljesen megelégedve.

 

A pletykák alapján a Manchester Evening News Sport összeállított egy listát azokról a játékosokról, akik utolsó meccsüket játszhatják a Vörös Ördögök színeiben:

 

 

Anthony Martial

 

A korábbi években a francia csatár szinte szárnyalt a Unitednél, és olyan játékosokhoz hasonlították őt, mint Thierry Henry. Az igazság az, hogy sajnos Mourinho irányítása alatt nem tudta eddig bebizonyítani, hogy képes állandó kezdő lenni a csapatnál.

 

Azonban az mentségére szóljon, hogy talán nem is kapott elegendő lehetőséget a bizonyításra.

 

Ez a nyár azonban úgy tűnik, hogy döntő lesz a francia játékos karrierjét illetően, hiszen válaszút előtt fog állni. Állítólag a Juventus kész ajánlatot tenni érte, mellyel véget érhet a játékos angliai karrierje. 

 

Martial a csütörtöki, West Ham elleni mérkőzés után a korábbi United és Juventus játékossal, Patrice Evrával beszélgetett. Állítólag a torinói élet volt a téma.

 

Luke Shaw

 

A Unitedbe való igazolásakor 2014-ben a legdrágább tinédzser játékosnak számított, viszont az eddigi karrierje nem túl fényes az Álmok Színházában.

 

Sem Louis van Gaal, sem pedig Jose Mourinho nem számolt vele igazán.

 

A portugál tréner állítólag a nyáron Ashley Young mellé egy másik balhátvédet is szeretne igazolni, ami azt jelentené, hogy Shaw karrierje valószínűleg véget érne a csapatnál.

 

Paul Pogba

 

Mourinho a szerdai sajtótájékoztatón nem nyilatkozott túl meggyőzően Pogba jövőjéről.

 

Az utóbbi időben viszont a francia középpályás kezd formába lendülni, és újra számol vele Mourinho. Ennek ellenére számos pletyka kering a médiában, amely szerint európai topklubok versengenek érte - köztük a Manchester City is.

 

 

David de Gea

 

Mourinho egyértelműen kijelentette, hogy a spanyol hálóőr biztosan maradni fog a csapatnál.

 

Állítólag a kapus is szívesen maradna, viszont a Real Madrid az idei nyáron is megkörnyékezheti, amelyet nehéz lesz visszautasítani.

 

Korábban már De Gea nagyon közel állt a madridi csapathoz, azonban az átigazolási időszak utolsó perceiben nem köttetett meg az üzlet. A spanyol csapat azonban kapust szeretne igazolni a nyáron és a madridi születésű De Gea lehet a fő célpontjuk.

 

Sergio Romero vasárnap kezdő lesz a Watford ellen, miután Mourinho megerősítette, hogy De Geát az FA-kupa döntőre tartogatja.

 

Marouane Fellaini

 

A belga középpályás sérüléssel bajlódik, tehát valószínűleg nem léphet pályára a vasárnapi meccsen, viszont a távozása egyre valószínűbb.

 

Állítólag a klubnál az új szerződésén dolgoznak, viszont még mindig nincs konkrét megegyezés, ezért eddig úgy áll a dolog, hogy a nyár végén ingyen távozhat.

 

Matteo Darmian

 

Kétségtelen, hogy az olasz védő távozása a legvalószínűbb az idei nyáron. Volt néhány jó meccse, viszont úgy tűnik, hogy egyszerűen nem illik Mourinho taktikájába.

 

Daley Blind

 

Az idei szezonban kapott néhány lehetőséget, ahol bebizonyította, hogy bármikor lehet rá számítani több poszton is, de egyre jobban kezd kiszorulni a csapatból, sokszor már a kispadon sem kap helyet, amely miatt a távozás mellett dönthet.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!