Young kettős célja a hétre

Ashley Young elárulta, szeretné a lehető legtökéletesebben befejezni szezonját, különösen egyéni szinten, ugyanis két nagy célja is van a közeli jövőben.


Az idén a Vörös Ördögök védelmének baloldaláról szinte kirobbanthatatlan játékos két fronton is jó hírekre vár, hiszen amellett, hogy szeretne bekerülni Gareth Southgate világbajnokságra készülő válogatott keretébe, amelyet szerdán hirdet majd ki a szövetségi kapitány, szombaton José Mourinho kezdőcsapatában is ott lenne a Wembley-ben a Chelsea elleni FA-kupa döntőben.

 

Young még sosem szerepelt világbajnokságon, miután 2010-ben a keretszűkítés áldozata lett, de azáltal, hogy Southgate az elmúlt hónapokban újra számításba vette, minden esélye megvan rá, hogy majd ott lehessen az Oroszországba tartó repülőn.

 

Mindazonáltal fejében most első sorban a klubszinten elérendő céljai lebegnek, a 32 éves játékos pedig nagyon szeretné, ha a szezonjuk végén egy újabb trófeával távozhatnának a Wembley-ből.

 

"Hatalmas lökést adott számomra az, hogy hétről-hétre játszhatok" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Új pozícióban játszom, amelyhez úgy érzem jól tudtam alkalmazkodni. Jó eszem van a futballhoz. Tudom, hogy hol kell lennem a pályán, és hogy mikor kell támadnom vagy védekeznem."

 

"Élveztem a szezont, amely még jobban is sikerült, mint arra számítottam, mivel sikerült visszakerülnöm az angol válogatott keretébe is. Nagyon fogok izgulni a kerethirdetéskor, remélhetőleg sikerrel veszem majd azt az akadályt."

 

 

"Ha sikerülne nyernünk a hétvégén amellett, hogy második helyen végeztünk a bajnokságban, akkor ezt egy sikeres szezonként könyvelhetnénk el, de ha bárki megkérdezi a játékostársaimat vagy akár az edzői stábot, akkor mindenki a bajnoki cím megnyerését választaná. Szóval szerintem az egy csalódás, hogy idén nem tudtuk ezt elérni, de összességében jónak értékelem ezt a szezont, ha pedig megszerezzük az FA-kupa trófeáját is, akkor ezt nagyon jóra módosíthatjuk."

 

"Természetesen van bennünk izgalom a döntőt illetően. Nincs olyan, aki ne lenne izgatott. Voltunk már hasonló helyzetben, és a megfelelő módon kell felkészülnünk, amit meg is fogunk tenni. Mindenki a kezdőcsapat tagja akar lenni és játszani, ebben pedig én sem különbözöm."

 

"Pályán akarok lenni az FA-kupa döntőjében, ahol sikert akarok elérni a csapattal. Nincs annál jobb érzés, mint az FA-kupa döntőjét megnyerve felsétálni a lépcsőkön és átvenni a kupát. Remélhetőleg ezt meg is tehetjük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

FA-kupa döntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!