Mourinho Ronaldo leigazolásának esélyéről beszélt

Mint minden nyáron, az idén is felröppentek olyan hírek, amelyek szerint a Real Madrid kiválósága, Cristiano Ronaldo visszatérhet az Old Traffordra.


Jose Mourinho megerősítette, hogy, ha lenne esélye visszacsábítani Cristiano Ronaldót a Manchester Unitedhez, akkor biztosan megragadná - de hozzátette, hogy szerinte a Real Madrid nem fogja eladni a játékost.

 

A pletykák szerint a portugál játékos egyre boldogtalanabb a spanyol fővárosban és távozni szeretne a közeljövőben.

 

Mourinho előszeretettel látná újra a csapatában a 33 éves játékost, de úgy érzi, hogy a Real elnöke, Florentino Perez esélytelen, hogy megváljon tőle.

 

 

"Úgy gondolom, hogy a Real Madrid egyszerűen nem adhatja el őt" - nyilatkozta Mourinho a portugál Record nevű újságnak. "Ez tilos a számukra. Maradnia kell mindaddig, amíg a vezetőségnél nem adnak rá engedélyt, hogy Amerikában játsszon egy évet, vagy akár más országban, ahová szeretne menni. Az ajtó zárva van. Ez az én benyomásom."

 

Mourinhót ezután arról kérdezték, hogy van-e bármilyen reménye, hogy visszahozza a korábbi csillagot az Old Traffordra:

 

"Mindenki ismeri a manchesteri történetét, a szenvedélyét a klub iránt, és vannak a világon olyan játékosok, akikre sosem mondanék nemet, ha alkalmam adódna leigazolni" - tette hozzá Mourinho.

 

Ronaldo 2009-ben távozott a Vörös Ördögöktől, akit a legutóbbi online szavazáson a csapat szurkolói a Manchester United legjobb Premier League-játékosának választottak. Ronaldo mögött Ryan Giggs és Paul Scholes szerepelt még a dobogón.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!