Ifi tornagyőzelem Hollandiában

A Manchester United nyerte a Hollandiában megrendezett ICGT kupát, miután a döntőben 1-0-ra legyőzték a Real Madrid csapatát.


A mindent eldöntő találatot Mason Greenwood szerezte, akinek ez volt a harmadik gólja a tornán.

 

Ricky Sbragia legénysége a csoportkör során először a házigazda Uitgeest csapatát győzte le 2-0-ra Ethan Hamilton és Greenwood góljaival. Ezt követte Tom Sang góljával egy 1-0-s győzelem a Palmeiras ellen, végül egy 0-0-s döntetlen az AZ Alkmaar csapatával, így a Vörös Ördögök a csoportjuk élén zártak.

 

Az elődöntőben a Red Bull Brasil ellen folytatódott a remeklés, ahol Tahith Chong előkészítéséből a 16 esztendős Greenwood szerezte a győztes találatot.

 

Greenwoodot szavazták meg a torna játékosának, de az egész csapat remekül szerepelt, hiszen a védelem kapott gól nélkül maradt az öt találkozó során.

 

A Manchester United győztes csapata: Alex Fojticek, Matej Kovar; Max Dunne, Luca Ercolani, Lee O'Connor, George Tanner, Ro-Shaun Williams; Callum Gribbin, Ethan Hamilton, Aliou Traore, Tom Sang, Callum Whelan; Millen Baars, Indy Boonen, Nishan Burkart, Tahith Chong, Zak Dearnley, Mason Greenwood.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!