A United Amerikába tart

A Manchester United nyáron ismét amerikai túrára indul, mely során az MLS All-Stars csapattal is megmérkõzik júliusban.


A holnapi napon egy különleges média esemény keretein belül Sir Alex Ferguson megnevezi a Vörös Ördögök amerikai túrájának fõbb állomásait, az ellenfeleket és az idõpontokat.

Az AT&T által szponzorált MLS All-Stars elleni találkozóra július 27-én este 20:30 perckor (helyi idõ szerint) kerül sor a New Jersey Red Bull Arenaban. (Hat órás idõeltolódás miatt magyar idõ szerint július 28. éjjel 02:30 a kezdési idõpont - a szerk.)

 


Ez lesz két éven belül a második United-All-Stars találkozó, ugyanis a tavalyi túra alkalmával is megmérkõztek a csapatok. Akkor Javier Hernandez elsõ Unitedes mérkõzésén góllal debütált és a Vörös Ördögök 5-2-es gyõzelmet arattak a Texas állambeli Houstonban. Chicharito mellett Federico Macheda kétszer volt eredményes, míg Darron Gibson és Tom Cleverley is betalált.

"Örülünk a meghívásnak és hogy egymást követõ két évben is játszhatunk az All-Star csapattal" - mondta Sir Alex Ferguson. "A tavalyi mérkõzés különleges volt egy zajos, szenvedélyes szurkolótábor elõtt. Nyilvánvalóan szeretnénk ismét azt a teljesítményt és eredményességet hozni, de a legfontosabb az lesz, hogy minden látogató látványos játékot lásson."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!