Valencia márciusi elismerése

A Manutd.com olvasói Antonio Valenciát Választották március legjobbjának.


Súlyos sérülésébeõl való felépülése utáni remek teljesítményének is köszönhetõen március legjobbja Antonio Valencia lett.

 A szélsõt a március 12-én lejátszott Arsenal elleni FA kupa mérkõzés félidejében köszönhette az Old Trafford közönsége, ekkor lépett ismét pályára a Vörös Ördögök színeiben. Régóta várta már mindenki azt a pillanatot és Valencia úgy teljesített, mint aki nem hagyott ki egyetlen pillanatot semmegmutatva játéka minden erõsségét.

Az equadori játékos ezután fél órát kapott a Marseille elleni találkozón, ezután pedig a Bolton ellen immár teljes mérkõzésen szerepelhetett.

 


A szurkolók egyértelmûen örülnek a 25 éves játékos visszatérésének, megszerzve a szavazatok felét, verve a 43%-ot elérõ Javier Hernandezt. Wayne Rooney és Chris Smalling lemaradva a harmadik és negyedik helyen végeztek.

A ManUtdFanatics.hu szavazása alapján nem tükrözõdik az, mennyien örülnek a szélsõ visszatértének. 197 szavazatból csupán kettõt kapott Vale.

Az elsõ két helyen szoros eredmény született. Elsõ helyen Javier Hernandez végzett a szavazatok 42%-át megszerezve (82 szavazat), míg a második Wayne Rooney lett 41%-kal (80 szavazat). A harmadik helyen Chris Smalling végzett 16%-os eredménnyel (33 szavazat), míg Antonio Valencia két szavazata 1%-ot jelentett.

A két oldal látogatói közt tehét hatalmas eltérés tapasztalható.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!