Hivatalos: Női csapatot indít a United

Zöld utat kapott a Manchester United beadványa az Angol Labdarúgó Szövetségnél (FA), így professzionális csapatot indíthatnak a női bajnokságban az év második felében.


A csapat "Női Manchester United" névre fog hallgatni, edzőbázisuk pedig a Vörös Ördögök történelmi jelentőségű létesítményében, a salfordi The Cliffben lesz, amint az átalakítási munkálatok befejeződnek.

 

 

A sikeres beadványt követően a Manchester United ügyvezető igazgatója, Ed Woodward nyilatkozott:

"A vezetőség elégedetten nyugtázza, hogy az FA jóváhagyta kérelmünket. Az új női csapat a lány Regional Talent Club sikereire kíván építeni, és ugyanazzal a filozófiával fog működni, mint az összes Manchester United csapat, utat nyitva ezzel az akadémiáról a felnőtt szint felé."

 

"A következő napokban, hetekben több izgalmas bejelentéssel is készülünk. Kihívásokkal teli, de egyben sikerekkel is kecsegtető dolog egy professzionális csapatot az elejétől kezdve felépíteni és minden erőfeszítést megteszünk majd azért, hogy támogatni és tapasztalatainkkal segíteni tudjuk az új női csapatot ahhoz, hogy sikeres, és a klub tradícióit tovább öregbítő csapatunk legyen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!