Mourinho szemmel tartja Joao Mariót

A pletyka, ami szerint Mourinho megpróbálná leigazolni Joao Mariót, már legalább fél éve körforgásban van, most pedig új erőre kapott Olaszországban.


A portugál középpályás, aki a 2017-2018-as szezon második felét kölcsönben töltötte a West Hamnél, június végén visszatér az Interhez, ugyanis a Kalapácsosoknak nincs joga véglegesíteni a játékos szerződését.

 

Ennek ellenére a Gazzetta dello Sport szerint most, hogy David Moyes után Manuel Pellegrini vette át a stafétabotot a londoni csapatnál, és jelentős összeg áll a rendelkezésére, ez hamar megváltozhat.

 

 

Az olasz lap szerint mivel a Seria A-ban szereplő klub nem szeretne pénzt veszíteni az üzleten, legalább 25 millió euróért szeretné eladni az Európa-bajnok játékost, amit a West Hamnak, vagy a Manchester Unitednek nem lenne probléma kifizetni.

 

A Gazzetta szerint a Vörös Ördögök menedzsere szemmel tartja a játékost, és követi az eseményeket, ami azt jelentené, hogy a középpályás szerepel José Mourinho listáján.

 

Egyelőre csak ennyit lehet tudni az ügyről, de sokan úgy hiszik, hogy a Manchester United lehet a portugál válogatott végállomása, az Inter pedig alig várja, hogy figyelemmel kísérje a futballista világbajnoki teljesítményét, annak reményében, hogy többet kérhet majd az érdeklődő kluboktól.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!