Evrát bosszantják a botlások

Patrice Evra elárulta, az öröm és megkönnyebbülés érzései keveredtek benne, miután a Manchester United 3-2-re legyõzte a Liverpoolt.


Miután a Vörös Ördögök már 2-0-ra vezettek az õsi rivális ellen Dimitar Berbatov két góljának köszönhetõen, teljesen kézben tartották a mérkõzést, az történt amit õk akartak.

 

A védelmi kihagyások - amelyek már a Fulham és az Everton ellen is a csapat vesztét és a gyõzelmek elúszását jelentették - segítettek abban, hogy Roy Hodgson legénysége kiegyenlítsen.

 

Köszönhetõen azonban Berbatov zsenialitásának, aki mesterhármast ért el a szezon egyik, ha nem a legfontosabb mérkõzésén, még idõben sikerült megszerezni a gyõztes gólt, amely biztosította a United számára az igencsak fontos gyõzelmet. Bár Evra amellett, hogy nagyon örül a három pont megszerzésének, egyszerre frusztrálja is, hogy a csapat ismét eladta elõnyét, amely megint sokba kerülhetett volna.

 

 

 

 

"Ezt be kell fejeznünk!" - kezdte a francia bekk a MUTV-nek.

 

"Nem szabad olyan hibákat vétenünk, amitõl egy csapásra megint idegeskedhetünk. Akár szívrohammal is végzõdhetett volna ez a mérkõzés."

 

"Szerintem minden szurkoló élvezte a rangadót, de az, hogy megint két gólos vezetést engedtünk ki a kezünk közül, engem mérhetetlenül zavar és bánt."

 

"Nem tudom miért nehezítjük meg a saját dolgunkat - sokkal könnyebb lehetett volna a vége, ha nem teszünk magunk ellen. Ugyanez történt az Everton elleni mérkõzésen is."

 

"Ahogy mondtam, nagyon örülök a gyõzelemnek, de kezdenünk kell valamit a most már hetek óta problémát jelentõ dekoncentráltsáunkkal, mert ez nem történhet meg mégegyszer."

 

Mivel mind a United, mind a Liverpool döcögõsen kezdte az idényét, a szomszédvárak csatájában mindkét félnek létfontosságú lett volna a gyõzelem megszerzése.

 

Evra úgy hiszi, ha újabb Mersey-parti együttes ellen vesztettek volna pontokat, az a bajnoki címrõl szövögetett álmaikba kerülhetett volna.

 

"Az Old Traffordon játszva 2-0-s gyõzelemre állsz, majd hirtelen 2-2- lesz. Ha így végzõdött volna, feltehettük volna magunknak a kérdést, 'hogy fogjuk így megnyerni a bajnokságot, ha ezen a meccsen is csak döntetlent érünk el?' - tette hozzá.

 

"Mondhatjuk azt, hogy egy apró kisiklás volt a Fulham ellen, és egy baleset az Everton ellen, de ha megint ugyanez történt volna, akkor nagyon nehéz dolgunk lett volna, ha újra aranyérmesek akarunk lenni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!