A CSZKA középpályása is a kiszemeltek között

A legfrissebb hírek szerint Jose Mourinho a CSZKA Moszkva középpályását, Aleksandr Golovint is szeretné megszerezni a nyári átigazolási időszakban.


A The Sun és a Sky Sports értesülései szerint a Manchester United menedzsere a szerdai Ausztria-Oroszország találkozón nem csupán Marko Arnautovic játékára volt kíváncsi, hanem a fiatal orosz középpályást is személyesen szerette volna megtekinteni.

 

A hírek szerint a 22 éves játékos kivásárlási ára 15 millió font, amely nagyon kecsegtető az angol klub számára. Golovin mellett a 29 éves Arnautovic leigazolásán is dolgozik a stáb, akivel korábban Mourinho az Interben együtt dolgozott.

 

 

 A fiatal orosz játékos Juan Mata pótlására érkezhet az Old Traffordra, aki a nyár folyamán a lehetséges távozók között van. Mata mellett Marouane Fellaini távozása még valószínűbb, akitől úgy tűnik, hogy idén nyáron biztosan megválnak a manchesteriek, hiszen egyelőre még nem sikerült meghosszabbítaniuk a belga játékos júniusban lejáró szerződését.

 

Golovin mellett Fred, a Shaktar Donetsk középpályásának leigazolásának híre is nagy port kavart a hét folyamán. Úgy tűnik, hogy hamarosan sikerül dűlőre jutni a brazil játékos ügyében, aki a jövő héten érkezhet orvosi vizsgálatra, és 35 millió fontot fog fizetni érte a United.

 

Az orosz középpályás alacsony ára miatt nem tűnik rizikós igazolásnak, ráadásul tavaly ősszel remekül teljesített a CSZKA Moszkva színeiben, amikor az Old Traffordra látogattak. Jose Mourinho minden bizonnyal ekkor figyelt fel a 22 éves játékosra, aki 18 éves korában debütált az első csapatban.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!