Hivatalos: Diogo Dalot a United játékosa

A Manchester United örömmel jelentheti be Diogo Dalot szerződtetését az FC Porto együttesétől, akivel öt plusz egy évre szóló szerződést kötöttek.


A 19 éves, portugál U21-es válogatott játékos a Porto akadémiai rendszerének lépcsőfokait megmászva jutott el odáig, hogy ez év elején bemutatkozhatott a felnőtt csapatban is a portugál bajnokságban.

 

José Mourinho

"Diogo egy hihetetlenül tehetséges fiatal védő, aki rendelkezik minden olyan képességgel, hogy hamar a klub nagyszerű játékosává váljon. Minden tulajdonsága megvan, amire egy szélső védőnek szükség van: jó fizikum, taktikai intelligencia, technikai képesség, kombinálva a Porto akadémia mentalitásával, amely felkészíti a játékosokat arra a felnőtt létre, amelyre professzionális szinten szükségük van."

 

"Korosztályában ő Európa legjobb szélső védője és hiszünk benne, hogy fényes jövő áll előtte a Manchester Unitednél."

 

 

Diogo Dalot

"Számomra egy hihetetlenül nagy lehetőséget jelent az, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhatok. A Porto akadémiáján nevelkedtem, így nagyon hálás vagyok nekik mindenért, amit értem tettek. De annak a lehetősége, hogy a világ legnagyobb klubjához csatlakozhatok, olyan dolog, amelyet nem utasíthattam vissza."

 

"Izgatott vagyok, hogy José Mourinhoval dolgozhatok együtt és mindent megtanulhatok egy ilyen sikeres edzőtől. Nagyon várom már, hogy együtt játszhassak a keret fantasztikus játékosaival."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!