A duó Sir Alexnek nyerné meg a bajnokságot

Wes Brown és Michael Carrick szerint a 19. bajnoki cím tökéletes ajándék lenne Sir Alex Fergusonnak.


Ferguson vezetésével immár a 19. bajnoki címe felé halad a United, ami azt jelentené, a Liverpoolt végre lesöpörnék a Vörös Ördögök a trónról. A játékosok szeretnék elérni ezt, hogy megadhassák Sir Alexnek azt, amit régóta tervezett már.

Tapasztalatok azt mutatják, ezen idõzak nagyon fontos a szezon során és Sir Alex bölcs csapatösszefogása lehet az egyik fõ erõssége a Vörös Ördögöknek az Arsenal, Chelsea és Manchester City ellen.

"Csodálatos lenne a játékosoknak és nagyszerû érzés a szurkolóknak" - válaszolta Brown arra az Inside United által feltett kérdésre, mit jelentene a 19. bajnoki cím.

 


"Személy szerint nagyon elégedett lennék a menedszerrel. Zseniális lenne, ha a múlt után egy ilyen rekordig elvezetné a klubot."

Mindeközben Carrick elismeri, mérföldkõnek számítana ez a gyõzelem és fúlszárnyalná minden eddig megnyert trófeáját.

"Minden bizonnyal nagyon különleges lenne" - mondta Carrick. "A többi kupa is különleges a maga módján, de ez mindenkinek a klubnál és a szurkolóknak is kicsit többet jelentene."

"Láthatjuk, mennyire szereti a kihívásokat" - beszélt Carrick a mendzserrõl. "Már többször keresztülment ezen az idõszakon, tisztában van azzal, mi szükséges."

"Néha a megbeszéléseken azt mondja, nagy összpontosítást kér, máskor pedig több lazaságot enged nekünk. A lényeg, minden szituációban a menedzser megítélésében kell bízni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!