Lenglet nem zárta ki a Unitedhez való igazolást

A Manchester United továbbra is szemmel tartja a Sevilla védőjének teljesítményét, aki nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy nyáron Angliába költözzön.


Clement Lenglet ügynöke, Gregory Dakad az ESPN FC-nek adott interjújában elmondta, hogy ügyfele egy hónapon belül dönteni fog a jövőjéről, akiért a United és a Barcelona is élénken érdeklődik.

 

A francia játékos az idei szezonban kiváló teljesítményt nyújtott a Sevilla csapatában, így nem meglepő, hogy több nagyobb klub érdeklődését is felkeltette.

 

A játékos ügynöke azt is hozzátette, hogy június végéig eldől a hátvéd sorsa, aki nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a Premier League-be szerződjön.

 

"Ő [Lenglet - a szerk.] tudja, hogy sokat kell rajta gondolkodnia, viszont dönteni fog e hónap végéig" - mondta Dakat az ESPN hírportálnak. "Több országból is kaptunk ajánlatot, ő pedig a legjobbat szeretné megragadni ezek közül."

 

"Egyik európai országot sem zárta ki."

 

 

Dakar megerősítette, hogy kliense a hét elején találkozott a Sevilla új menedzserével, Pablo Manchinivel és az igazgatójával, Joaquin Caparrosszal.

 

A 22 éves játékos ára 35 millió euró között mozog, Caparros azonban megerősítette a csapat hivatalos weboldalán, hogy eddig még nem érkezett hivatalos ajánlat a játékosért.

 

"Senki sem vette még fel velünk a kapcsolatot Lenglettel kapcsolatban" - mondta Caparros. "Jelenleg nagyon boldog a csapatnál és csodálatra méltó a személyisége, annak ellenére, hogy fiatal."

 

"Tisztában van vele, hogy a Sevillánál lehetőséget kaphat a fejlődésre. Azt gondolom, hogy szinte biztos, hogy jövőre is élvezni fogjuk a remek játékosaink teljesítményét, akikkel az edző fog hamarosan elbeszélgetni, beleértve Lengletet is."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!