Herrera visszatérhet Spanyolországba

A legfrissebb hírek szerint Ander Herrera visszatérhet Spanyolországba, miután az Athletic Bilbao ajánlatot készül tenni érte a Manchester Unitednek.


Az Athletic Bilbao állítólag vissza szeretné szerezni az egykori középpályását, aki a csapat legjobban fizetett játékosa lehet, amennyiben visszatér szülőhazájába.

 

Miután a 2016/17-es idényben a szezon legjobb játékosává választották, azóta Herrera nem igen találja a helyét a Vörös Ördögöknél. A mellőzéséhez hozzájárult Nemanja Matic érkezése is, aki állandó kezdőként szerepel Mourinho gépezetében.

 

A pletykák szerint Fred érkezése miatt úgy döntött a spanyol középpályás, hogy elhagyja a United, hiszen több játéklehetőséget szeretne kapni.

 

 

Amennyiben Mourinho a következő szezontól három középpályással szeretne versenybe szállni, akkor valószínűleg Herrera újra mellőzött szerepet fog kapni a csapatnál, hiszem Fred, Maric és Pogba is valószínűleg megelőzné őt a kezdőbe kerülést illetően.

 

Az AS friss értesülései szerint a 28 éves játékos megfontolja az Athletic Bilbao ajánlatát, hiszen ezzel ő lenne a legjobban kereső játékos egykori csapatában.

 

A pletykák szerint a United vezetősége hajlandó meghallgatni az ajánlatokat Herrerával kapcsolatban, melynek Mourinho nem igen örül, hiszen egy újabb kiesőt kellene pótolni a középpályán.

 

A Bilbao állítólag kész kivárni a következő nyárig, amikor is Herrera szerződése lejár, amely egyelőre még nem lett meghosszabbítva az angol csapatnál.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!