Romero: Maradok!

Sergio Romero jövőjével kapcsolatosan számos találgatás jelent meg az utóbbi időszakban, most azonban ő maga tett pontot a Manchester Unitednél való karrierének folytatását illetően megjelent hírek végére.


Romero 2015 nyarán igazolt az Old Traffordra a Sampdoria együttesétől, az azóta eltelt 3 szezon során azonban csak 38 alkalommal védhette a Vörös Ördögök kapuját. Bár ezeken a mérkőzéseken gyakran kiemelkedő teljesítménnyel rukkolt elő, és kapuját megtudta őrizni a bekapott góloktól, továbbra is megingathatatlan David de Gea pozíciója, ami az első számú kapusposztot illeti.

 

Az utóbbi időben rengeteg híresztelés látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a 31 éves világbajnoki ezüstérmes portás állandó játéklehetőség reményében máshol folytatja pályafutását.

 

Ezeknek ellentmondva viszont most maga Romero jelentette ki, hogy boldog a klubnál és csak akkor távozna Manchesterből, ha José Mourinho az eladása mellett döntene.

 

"Maradni fogok most a Manchester Unitednél. Mourinho keményen dolgozott azért, hogy 2022-ig meghosszabbítsam a szerződésemet. Nem hagyhatom most cserben" - kezdte Romero a TyC Sportsnak.

 

"Ha a United elakar adni, és pénzügyileg megfelelő ajánlatot kapnak értem, akkor el fognak adni."

 

"De nem hiszem, hogy ez meg fog történni."

 

 

Romero pályafutásának harmadik világbajnokságával kapcsolatos álmai pár hete szertefoszlottak, miután egy edzésen ismételten térdsérülést szenvedett, így lemarad az oroszországi világeseményről.

 

Sérülése ellenére úgy gondolja, képes lett volna volna megfelelő erőnléti állapotba kerülni a torna idejére, így helye lett volna a végső, 23 fős argentin keretben. Azonban nem érez haragot Jorge Sampaoli szövetségi kapitány felé, amiért kihagyta őt az utazók közül.

 

"Beszéltem Jorge-val, elmagyaráztam neki a helyzetet és a felépülési időmet. Közöltem vele, hogy nincsen semmiféle törésem. Biztosítottam, hogy 10 napon belül újra a rendelkezésére tudnék állni" - tette hozzá.

 

"Sampaoli és az edzői stábjának fejében azonban más idődimenzió jelent meg. Olyannal akartak együtt dolgozni, aki minden nap a rendelkezésükre áll, így négy órán belül már le is húzták a nevemet a listájukról."

 

"Ettől függetlenül a válogatott karrieremnek még nincs vége. A visszatérésemen dolgozom."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!