A Juve vinné Lindelöföt?

Óriási meglepetés lenne, de egyes források szerint az olasz klub felvette a kapcsolatot a Uniteddel.


A Calciomercato.it szerint a Juventus érdeklődik a Manchester United játékosa iránt, és "felvették a kapcsolatot" az esetleges átigazolás kapcsán.

 

Ha Juventus és United, akkor azt hihetnénk, hogy újra Darmianról vagy Martialról van szó, de ezúttal tévednénk.

 

A jelentések szerint a Juventus Victor Lindelöföt venné meg a nyáron a Vörös Ördögöktől. A torinói klub "egy fajta forradalmat" szeretne véghez vinni a csapaton belül, ehhez pedig új arcokra van szükségük a pálya minden részén, ezért az egykori Benfica játékos helyzetét is tanulmányozták.

 

 

Az olasz bajnok számára viszont csak rossz hírrel tud szolgálni a United menedzsere, ugyanis a Calciomercato szerint José Mourinho meg akarja tartani a svéd válogatott játékost, még annak ellenére is, hogy sokkal kevesebbet játszott a szezonban, mint amire sokan számítottak.

 

Az átigazolásról azt írják, hogy "nagyon bonyolult lenne" nyélbe ütni. Pletyka szinten Lindelöföt már a Wolves-szal és az Evertonnal is összeboronálták, de ezeket szinte alapból ki lehet zárni, mert ha távozna a játékos, akkor egy másik európai top csapathoz igazolna.

 

Mivel Lindelöf jelenleg a világbajnokságon szerepel, egyelőre minden fajta tárgyalást elhalaszt, ami a jövőjével kapcsolatos.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!