Mourinho temperamentumos játékost szeretne igazolni

A Manchester United menedzsere a nyár folyamán meg szeretné erősíteni a védelem tengelyét és egy igazán temperamentumos játékost szeretne a csapathoz igazolni.


A Vörös Ördögök a nyár folyamán új védő után néznek, a hírek korábban Toby Alderweireldről és Milan Skriniarról szóltak, azonban egy új név is felbukkant az elmúlt napokban.

 

Az olasz Premium Sport értesülései szerint Mourinho az AC Milan védőjét, Leondardo Bonuccit nézte ki magának.

 

Bonucci a Juventustól igazolt az AC Milanhoz 2017 nyarán, azonban az angol klub kész lépést tenni az olasz védőért, állítja a Premium Sport szakértője, Claudio Raimondi.

 

 

Mourinho temperamentumos játékost szeretne igazolni, a 31 éves játékos pedig remek választás lehet, hogy megerősítse a hátsó alakzatot.

 

A legfrissebb hírek szerint az AC Milan a pénzügyi fair play szabályai miatt egy éves eltiltást kapott az európai szerepléstől, tehát Mourinho előtt megnyílhat az esély, hogy meggyőzze a játékost a váltásról.

 

A United állítólag korábban már megkereste az olasz játékost, aki visszautasította az ajánlatot, viszont a szankció miatt most lehet esélye a csapatba csábítani a tapasztalt védőt.

 

 


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!