A United zöld utat kapott Ronaldo leigazolására

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester Unitednek az idei nyáron komoly esélye van arra, hogy visszaszerezze korábbi játékosát.


A spanyol OK Dario értesülése szerint Cristiano Ronaldo kivásárlási ára drasztikusan csökkent, melynek köszönhetően a nyár folyamán távozhat a Real Madrid csapatából.

 

A hírek szerint a korábbi 1 milliárd fontos kivásárlási ára 120 millió fontra csökkent.

 

Az új kivásárlási árával azonban még mindig rekordigazolásnak számítana a Premier League-ben, viszont a jelenlegi átigazolási árakhoz viszonyítva nem számít eget rengető összegnek a 120 millió font.

 

 

Állítólag az átigazolása néhány akadályba ütközhet az európai topklubokat illetően, hiszen néhány záradék szerint sem spanyol klubhoz, sem a Paris Saint-Germain csapatához nem igazolhat a világklasszis szélső.

 

A Manchester United az idei nyáron is szóba került Ronaldo visszaszerzésével kapcsolatban, ráadásul úgy tűnik, hogy a Manchester City, az AC Milan, a Chelsea és az Arsenal is érdeklődik iránta.

 

A pletykák ellenére a legendás hetes visszatérése az Old Traffordra nagyon kérdéses, viszont, ha mégis valami csoda folytán összejönne, akkor az angol csapatnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia a 33 éves játékosért.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!