A United ajánlatot tett Fekirért

A Lyon játékosát korábban a Liverpoollal hozták szóba, azonban úgy tűnik, hogy a Manchester United lehet a befutó, amennyiben igazak a hírek.


A Le Progres értesülései szerint a Lyon több ajánlatot is kapott Nabil Fekirért, a legutóbbit például a Vörös Ördögöktől. Az említett lapra a mai napon a Sky Sports is hivatkozott, amely szintén értesült arról, hogy Jose Mourinho is beszállt a játékosért folyó küzdelembe.

 

A Liverpoolnak nem sikerült megegyezni a Lyon csapatával, miután a játékos térdporc problémájára hivatkozva 5 millió eurót levágtak az árból. A francia csapat visszautasította a Liverpool ajánlatát, ezután pedig a United mutatott érdeklődést Fekir iránt.

 

 

De valóban szükség lehet rá a csapatban? Vagy csak pletyka szintű hírek röppentek fel? Az biztos, hogy a Lyon csapatkapitánya a csatár mögötti vagy a támadó középpályás pozíciót kedveli leginkább, ahol képes Jesse Lingard és Juan Mata is játszani. Fred érkezésével valószínűleg Marouane Fellaini és Paul Pogba is feljebb léphet a középpályán, tehát nagy harc mutatkozhat a kezdőcsapatba kerülésért.

 

Egyelőre még konkrét hír nincs a United ajánlatáról, azonban Fekirnek két éve maradt csupán a jelenlegi szerződéséből, és a Lyon hajlandó lenne idén nyáron megválni a 24 éves játékostól, amennyiben komoly összeget szeretne érte kapni.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!