Shaqiri 12 millióért érkezhet

A svájci játékos a nyár folyamán nagy valószínűséggel klubot fog váltani és a Manchester United lehet a befutó.


A legfrissebb hírek szerint Jose Mourinho szeretné megszerezni a Premier League-ből kieső Stoke City játékosát, Xherdan Shaqirit.

 

A portugált menedzsert állítólag meggyőzte a svájci játékos teljesítménye az idei vb-n, és a Stoke kiesése miatt az ára csupán 12 millió font.

 

Shaqiri a legutóbbi nyilatkozatában zöld utat adott az angol kluboknak - állítólag a Liverpool is komolyan érdeklődik iránta - hiszen mindenképp szeretne a Premier League-ben maradni.

 

"Maradni szeretnék a Premier League-ben, és hamarosan új klubot fogok keresni" - nyilatkozta Shaqiri a Sporx-nek.

 

 

A 26 éves játékos a szerdai Svédország-Svájc találkozó előtt is megszólalt a jövőjével kapcsolatban:

 

"Jelenleg még semmit sem mondhatok. Még nem gondolkodtam erről, most csupán a válogatott jár a fejemben és a továbbjutás kiharcolása" - nyilatkozta a svájci szélső.

 

"Teljesen normális, hogy sok klub érdeklődik, én pedig a legjobb helyen szeretnék focizni, ezt is nyilván mindenki tudja."

 

"Remélem, hogy maradni tudok a Premier League-ben, viszont a fociban sosem lehet tudni, ezért nem zárok ki semmit sem."

 

Mourinho állítólag közölte a klubbal, hogy mindenképp szeretne erősíteni a jobb szélre. A hírek szerint a legfőbb kiszemelt a Chelsea játékosa Willian, viszont érte már bejelentkezett a Barcelona, ám a londoni kékek visszautasították az 50 millió fontos ajánlatot.

 


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások