A United megállíthatja Ronaldo Juventusba való igazolását?

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United vezetősége is felvette a kapcsolatot a Real Madriddal a portugál világsztárral kapcsolatban.


Az elmúlt napok pletykái arról szóltak, hogy Cristiano Ronaldo a Juventus csapatához tart 88 millió fontért (100 millió euró). A portugál sztár korábban kijelentette, hogy a nyár folyamán biztosan távozni fog a BL-győztes csapattól.

 

A Juventus körüli hírek nagyon felkapottak lettek és úgy tűnhetett, hogy Ronaldo biztosan az olasz csapatnál köt ki, a pletykákat a híres spanyol sportújságíró, Guillem Balague és a Sky Sports is megerősítette. Ronaldo szívesen játszana a Juventusnál, azonban a tárgyalások nem zökkenőmentesek.

 

Az olasz La Stampa értesülései szerint a Real Madrid több pénzt szeretne Ronaldóért, a Juventus viszont a 100 millió eurós árnál nem szeretne többet fizetni. Állítólag a Real vezetősége 133 milliót fontot (150 millió eurót) akar kapni a játékosért, de beérhetik egy 115 millió fontos (130 millió eurós) ajánlattal is.

 

 

Ronaldo az elmúlt években rendszeresen szóba került a Manchester Uniteddel, és a legtöbb szurkoló nagy álma újra vörösben látni az egykori legendás hetest.

 

Amikor a portugál játékos a BL-döntő után bejelentette a távozását mindenki a Vörös Ördögöket gondolta befutónak, ezért nagy csalódás lehet, hogy egy másik név merült fel a klubváltás során.

 

A Daily Express és a Sky Sports értesülései szerint azonban a United vezetősége felvette a kapcsolatot a Real Madrid csapatával. A The Independent pedig úgy tudja a Vörös Ördögök Ronaldóról érdeklődtek a spanyol klubnál.

 

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a United ajánlatot is fog tenni egykori játékosáért, viszont, ha mégis megtörténne, akkor érdekes fordulatot vehet a nyár eddigi legfelkapottabb pletykája, ugyanis az angol csapat prioritást élvezhet Ronaldo döntésének meghozatalakor.

 

Sőt, eddig a Juventus sem tett hivatalos ajánlatot a játékosért, viszont Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes megerősítette, hogy hamarosan 100 millió eurót tesz majd le a Real asztalára az olasz csapat, ami a Daily Express szerint nem lesz elegendő az aranylabdás megszerzésére.

 


Daily Express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!