A United ajánlatot tehet Maguire-ért

A legfrissebb hírek szerint a Manchester United szeretné megszerezni a vb-n remekül teljesítő Harry Maguire-t.


A Leicester City játékosa az elmúlt szezonban és az idei vb-n is remek teljesítményt nyújtott az angol csapatban, tehát nem meglepő, hogy több kérője is akadt. A pletykák szerint a Vörös Ördögök hamarosan ajánlatot tehetnek a 25 éves játékosért, aki korábban 17 millió fontért érkezett a Leicester csapatához a Hull City-től.

 

A 25 éves játékos az idei világversenyen egy meccs kivételével végig a pályán volt Anglia színeiben, ráadásul gólt is tudott szerezni Svédország ellen. Gareth Southgate remek döntésének köszönhetően tehát úgy tűnik, hogy fontos játékossá nőtte ki magát az egykori Championship játékos.

 

A Daily Mail információi szerint a United vezetősége egy 50 millió fontos ajánlatot készül tenni a védőért, aki valószínűleg Chris Smalling és Phil Jones utódaként érkezhet a csapathoz. Mindkét játékos a szerződése a szezon végén lejár, viszont minden bizonnyal hosszabbítani fognak a klubbal.

 

 

Ed Woodwardéknak csipkedniük kell magukat, ugyanis az átigazolási időszak 27 nap múlva lejár, és egyelőre csak pletykák keringenek az esetleges érkező játékosokról.

 

Az egyik ilyen pletyka Toby Alderweireld érkezése, akiért állítólag májusban 55 millió fontot ajánlott a United, viszont a Tottenham akkor visszautasította azt. Nem titok, Jose Mourinho a nyár folyamán szeretné megerősíteni a védelmet és a 29 éves belga védő, valamint Maguire képezheti a Manchester United védősorát, amennyiben a hírek igaznak bizonyulnak.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!