Előrehaladott tárgyalások Perisic leigazolására

A Manchester United a hírek szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat az Inter Milan csapatával Ivan Perisic leigazolásával kapcsolatban.


Az elmúlt egy évben a horvát játékost már szóba hozták a Vörös Ördögökkel, és akkor úgy tűnt, hogy végül az Old Traffordon köt ki Perisic, végül az ügy azonban kútba esett. A legfrissebb francia értesülések szerint a United közel áll ahhoz, hogy megszerezze az idei vb-n remeklő szélsőt.

 

A Paris United hírportál szerint Jose Mourinho nagy csodálója a 29 éves játékosnak, akit a vb-n korábban már méltatott a kiváló teljesítménye miatt, amely hozzásegítette Horvátországot a döntőbe való meneteléshez.

 

Perisic képviselői, Fali Ramadani és Pini Zahavi az elkövetkezendő napokban Manchesterbe utaznak majd, ahol a játékos sorsáról tárgyalnak majd a Uniteddel.

 

 

A horvát játékost az előző szezonban végig megfigyelték a Vörös Ördögök, a vb-n való remek teljesítmény pedig úgy tűnik, hogy meggyőzte őket a játékos szerződtetéséről.

 

A vasárnapi döntő után nem sokkal meg is születhet az üzlet és a 29 éves Perisic a nyár folyamán az Old Traffordra költözhet.

 

A The Mirror értesülései szerint az Inter csapata pedig a United játékosát, Matteo Darmiant szemelte ki magának, aki a nyár folyamán nagy valószínűséggel távozni fog Manchesterből.

 

A 28 éves védő szerződése jövő nyáron lejár, a milánói csapat pedig kölcsönszerződést kíván neki, amely végén meg is vásárolhatják az olasz játékost.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!